8/12/2010

Coming Soon: The Loved Ones (Trailer, poster, klip ve kareler)




















Yönetmen: Sean Byrne
Senaryo: Sean Byrne
Tür: Korku-gerilim
Yapımcı: Mark Lazarus, Michael Boughen
Gösterim Tarihi: 28 Ekim 2010
Oyuncu Kadrosu: Xavier Samuel, Jessica McNamee, Richard Wilson, Victoria Thaine, Robin McLeavy, John Brumpton, Fred Whitlock, Eden Porter
Stüdyo: Madman Entertainment, Omnilab Media ve Ambience Entertainment
Web Sitesi: The Loved Ones | In Cinemas October 28, 2010 | Official Film Site | Madman Entertainment
IMDB: The Loved Ones (2009)

Sean Byrne'nin yazıp yönettiği 2009 yapımı ve şu zamana kadar bir çok film festivaline katılmış olan 'The Loved Ones';  Xavier Samuel (Eclipse), Robin McLeavy , Jessica McNamee (Packed to the Rafters), Victoria Thaine (Caterpillar Wish), Richard Wilson (Clubland) ve John Brumpton (Last Ride) gibi genç ve yetenekli oyuncuları kadrosunda barındıran bir Avustralya yapımı korku filmi.Filmografisinde genelde kısa film çalışmaları bulunan Sean Byrne'nin de ilk ciddi çalışması olmuş diyebiliriz. Filmi yazmaya yaklaşık 4.5 sene yazmaya başladığını söyleyen Byrne'nin en sevdiği korku filminin 'Evil Dead' olduğunu da belirtelim.











Sean Byrne


Eylül 2009'da Toronto Uluslararası Film Festivali'nde ilk kez görücüye çıkan film festivalden 'Midnight Madness Audience Award' ödülünü kazanarak ayrılmıştı. Festivalden oyuncuların görüntülerini ve yönetmen Sean Byrne'nin açıklamalarını içeren kısa bir video:



Filmin daha sonra Ekim 2009'da AFI Film Festivali, ardından bu sene Hong Kong Film Festivali, San Francisco Uluslararası Film Festivali ve Fantasia Uluslararası Film Festivali'nde de gösterimi yapıldı. Gösterimi yapılan bir çok festivalden olumlu izlenimler bırakarak ayrılan 'The Loved Ones' in Avustralya dışında henüz diğer ülkelerde gösterime girip girmeyeceği ya da tarihi belli değil. Filmin trailer ve kliplerini yazımızın devamında bulabilirsiniz. Filmin konusu ise kısaca; öğrenci olan ve bir trafik kazası sonucu babasının ölümüne neden olan Brent Mitchell (Xavier Samuel)'i hayata bağlayan tek tesellisi kız arkadaşı Holly (Victoria Thaine)'dir. Öğrenim yılının sonunda sene sonu balosu geldiğinde okulun sessiz kızı Lola (Robin McLeavy), Brent'e dansa birlikte gitmelerini teklif eder, ancak Brent'in partneri Holly'dir ve bu teklifi nazikçe geri çevirir. Dans saatinden önce Brent, Lola'nın çılgın babası (John Brumpton) tarafından kaçırılır. Prensesinin rüyasını yerine getirmekte kararlı olan baba, Brent'i Lola'nın yanına eve getirir ve bundan sonra gelişecek olaylar Brent için hiçte iç acıcı olmayacaktır:)

The Loved Ones - Trailer


The Loved Ones - TV Spot

The Loved Ones - Clip (Rock Climbing)


Filmden kareler













































Son olarak filmin başrol oyuncuları Xavier Samuel, Robin McLeavy, Jess McNamee ve Victoria Thaine'nin konuk oldukları Instyle Ağustos 2010 sayısı için verdikleri pozları paylaşalım: Son bir not: Filmin müziklerini önümüzdeki haftalarda paylaşacağımızı hatırlatalım.






















No comments: