8/27/2011

True Blood 4.10 'Burning Down the House'dan 3 yeni sneak peek ve kareler yayında!










True Blood bu hafta 28 Ağustos Pazar akşamı HBO ekranlarında olacak. Yeni bölümün ismi ise 4.10 'Burning Down the House'.. Yazımızın devamında geçtiğimiz günlerde yayınlanan fragmanın ardından HBO tarafından yayınlanan üç adet yeni sneak peek videoyu ve bölümden kareleri bulabilirsiniz.

Yeni bölümde; Marnie (Antonia)'nın Shreveport'da gerçekleştirilen Hoşgörü Festivali'nde uygulamaya koyduğu planı bakalım sonuçlar verecek.. Eric ile Bill'i karşı karşıya getiren bu planın sonucunda acaba gerçek bir ölümle karşılaşacak mıyız? Sookie, Shreveport'da yaşanan kargaşa ortamında Bill'i kurtarmak ve Antonia'nın büyüsünü kırabilmek için tüm güçlerini ve yeteneklerini toplamaya çalışacak. Jason, Jessica ve Hoyt üçgeninde yeni gelişmeler yaşanmaya devam edecek. Terry ve Andy karşı karşıya gelecek. Alcide ise Marcus'un Tommy'e yaptıkları sonrasında sürüye karşı olan bağlılığını gözden geçirecek..

Bu arada sezon finaline adım adım yaklaştığımızı da hatırlatalım. Sezonun sona ermesine bu bölümle beraber sadece üç bölüm kaldı..

Yayınlanan kliplerde Terry ve Arlene'in Andy'nin gizli alışkanlığını keşfetmesini, Tara ve Holly'nin Antonia'nın büyüsünü nasıl bozabileceklerini araştırmasını ve suçluluk duygusu içinde gözüken Jason'un Jessica ile Hoyt hakkında yaptığı konuşmayı izliyoruz.

Ep. 46 Clip – Andy Gets Caught


Ep. 46 Clip – Holly and Tara Got Some Rage


Ep. 46 Clip – Jason’s Guilt


Kareler













  
True Blood 4.10 'Burning Down the House' promo ve bölüm özeti!

The Vampire Diaries 3.01 'The Birthday' bölüm özeti ve fragman!










The Vampire Diaries'in 3.sezonunun başlamasına artık iki hafta gibi kısa bir süre var! Yeni sezon 15 Eylül Perşembe akşamı The CW ekranlarında başlıyor. 3.sezonun ilk bölümünün ismi ise 3.01 'The Birthday' olacak.

Geçtiğimiz günlerde bölümle ilgili fotoğraflar The CW tarafından yayınlanmış ve paylaşmıştık. Yazımızın devamında yine yayıncı kanal tarafından yayınlanan bölümün resmi özetini bulabilirsiniz. Bakalım sezonun ilk bölümünde bizleri neler bekliyor..

Bu Benim Partim — Elena'nın (Nina Dobrev) 18.yaşına gireceği günün sabahında Caroline (Candice Accola) parti hazırlıkları yapmakla meşguldür fakat Elena, Stefan'ın (Paul Wesley) nerede olabileceği konusunda kendisine yarayacak ipuçlarına ulaşmak için araştırma yapmaya odaklanmıştır. Aynı zamanda Damon (Ian Somerhalder) da Stefan'ı arama çalışmalarındadır. Bu çalışması esnasında diğer yandan Elena'yı korumak ve Klaus’un (Joseph Morgan) dikkatini çekecek bir şey yapmasına engel olmak için gözünü Elena'nın üzerinden ayırmamaktadır. 

Tüm bu gelişmeler yaşanırken Klaus ve Stefan ikilisi Ray Sutton (David Gallagher, 'Super 8') ismindeki bir kurt adamın izindedir. Artık Mystic Grill'de Matt (Zach Roerig) ile birlikte çalışan Jeremy (Steven R. McQueen) ise Bonnie’nin (Kat Graham) büyüsüyle yaşama geri dönmesinden bu yana Vicki (Kayla Ewell) ve Anna'nın (Malese Jow) hayaletlerini neden gördüğünü anlamaya çalışmaktadır.

Alaric (Matt Davis), Jenna'nın ölümünden dolayı duyduğu üzüntü ile uğraşırken ve bu olayın üstesinden gelmeye çalışırken bir yandan da Elena ve Jeremy'e göz kulak olma konusunda elinden gelenin en iyisini yapmaya özen göstermektedir. Ve son olarak Caroline ve Tyler (Michael Trevino) yeni ve beklenmedik bir mücadeleyle karşı karşıya kalacaktır.

John Behring'in yönetmenliğini üstlendiği bölümün senaryosu ise Kevin Williamson & Julie Plec ikilisine ait. 

The Vampire Diaries Promo 3x01 - The Birthday
 
  
The Vampire Diaries 3.01 'The Birthday' bölüm fotoğrafları yayında!

Lost Girl 2.sezon 04 Eylül'de başlıyor! 2.sezon fragman, poster ve tanıtım fotoğrafları!










Showcase kanalında yayınlanan Kanada yapımı fantastik dizi 'Lost Girl' 2.sezonunu açmaya hazırlanıyor. Kanaldan yapılan açıklamaya göre yeni sezon 04 Eylül Pazar akşamı başlayacak.

12 Eylül 2010'da ilk sezonuyla ekranlara gelmeye başlayan ve 12 Aralık 2010'da ilk sezon finalini gerçekleştiren dizinin birinci sezonu toplam 13 bölümden oluşuyordu. 2.sezona ise dokuz bölümlük bir ilave yapıldı ve yeni sezon toplam 22 bölümden oluşacak. Bunda dizinin ilk sezonunun özellikle 25-54 yaş aralığındaki reyting raporlarının kanal için üst seviyelerde olmasının etkili olduğunu söylemek mümkün.

Lost Girl'ün yeni sezon çekimleri Toronto'da devam ediyor. Yazımızın devamında yeni sezon için yayınlanan teaser, tanıtım fotoğrafları ve 2.sezon posterini bulabilirsiniz.

Anna Silk (Being Erica, Billable Hours), Kris Holden-Ried (The Listener, Textuality), Ksenia Solo (Life Unexpected, Black Swan) ve Zoie Palmer (Search and Rescue, Instant Star) gibi isimleri kadrosunda barındıran dizinin konusunu kısaca hatırlamak gerekirse:

Hikaye, doğaüstü bir yaratık olduğunu öğrenen Bo’nun etrafında gelişiyor.Bir şekilde kaybettiği geçmişini arayan, nereden nasıl geldiğini öğrenmeye çalışan bir kızla karşı karşıyayız. Baştan çıkarıcı ve karizmatik Bo, bir ‘Succubus’ yani insanların cinsel enerjilerinden beslenen bir iblis. Aslında normal bir kız gibi ailesinin yanında büyüyor ve gayet sıradan biri olduğuna inanıyor; ta ki erkek arkadaşı ile ilk birlikteliklerinde bütün enerjisini emip onu ölüme sürükleyene kadar. Şimdi tek başına yollarda ve korkuyor... Kendisinin milenyum yıllarına kadar sırlarını başarı ile korumuş efsanevi yaratık grubu ‘Fae’lerden geldiğini keşfettiğinde ise önce dehşete düşüyor, sonra ‘Fae’lerle insanlar arasında bir orta yol tutturmaya karar veriyor. Artık hem ‘Fae’lerin hem insanların başlarına gelen gizemli olayları çözmek onun işi...

Lost Girl 2.sezon teaser trailer


Poster




















Tanıım fotoğrafları