8/17/2011

The Vampire Diaries'de David Gallagher'a ilk bakış!
















15 Eylül Perşembe günü 3.sezonunu açacak olan The Vampire Diaries'de bu sezon oyuncu kadrosuna bir çok yeni isim katıldı. Bunlardan birisi de hatırlanacağı üzere Temmuz ayında açıklanan isimlerden biri olan David Gallagher.

Yeni sezonun ilk iki bölümünde gözükecek olan Gallagher, Tennessee'de Klaus (Joseph Morgan) ile tanışan 'Ray Sutton' isimli bir kurt adamı canlandıracak.

Ve karakterin dizideki ilk görüntüsü de geçtiğimiz gün yayınlandı. Yayınlanan karede Ray Sutton'u Klaus (Joseph Morgan) ve Stefan (Paul Wesley) ile birlikte görüyoruz.

Daha önceden sinema dünyasında Super 8 filminin kadrosunda yer alan Gallagher, televizyon dünyasında ise 7th Heaven'de Simon Camden karakteri ile yer almıştı. Numb3rs, Smallville, Bones ve Without A Trace gibi yapımlarda ise konuk oyuncu olarak yer aldı.



Nina Dobrev ve Ian Somerhalder birlikteliklerini doğruladı mı?

The Vampire Diaries Fan Video: The Story of a Witch!














15 Eylül'de The CW ekranlarına 3.sezonuyla geri dönmeye hazırlanan The Vampire Diaries'in yeni sezonunun ilk bölümünün kısa fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Yeni sezon prömiyer tarihi yaklaştıkça yayıncı kanal The CW tarafından video ve fotoğraf paylaşımları artmaya devam ediyor.

Bunun yanı sıra dizi fanlarının kendi yaratıcılıklarını kullanarak hazırladığı fan yapımı videoların bazıları ilgimizi çekiyor ve paylaşıyoruz. Bu seferki videomuz ise Katerina Graham'ın canlandırdığı Bonnie Bennett karakteri üzerine hazırlanmış olan 'The Story of a Witch'.

The Story of a Witch


'Teen Choice Awards 2011' kazananları belli oldu!

'True Blood' 5.sezon onayını aldı!












HBO'nun popüler yaz dönemi dizisi True Blood resmen 5.sezon onayını aldı. Yayıncı kanal HBO, yayınlamış olduğu bildiriyle 4.sezonu devam etmekte olan dizinin önümüzdeki sene yeni sezonuyla döneceğini resmi olarak doğruladı.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz haftalarda Alan Ball, TCA basın turunda yaptığı açıklamada HBO'nun sevilen dizisinin önümüzdeki sezonu için anlaşmaya vardığını söylemişti. Her ne kadar o tarihte HBO, True Blood'un 5.sezon onayı hakkında henüz resmi bir açıklama yapmamış olsa da Alan Ball'un bu sözleri dizinin önümüzdeki sezon için yenilenme kararının alındığını gösteriyor nitelikteydi.

Yine bunun dışında Denis O’Hare'nin canlandırdığı Russell Edgington karakterinin 5.sezonun başında geri döneceğinin açıklanması da dizinin yeni sezonunun olacağının önceden habercisiydi.

Kanal adına konuşan Michael Lombardo ''İzleyicilerin ve eleştirmenlerin destekleriyle True Blood'un devam edecek olmasından dolayı çok mutluyum. Alan Ball ve onun yetenekli takımı bizler için TV'de çok heyecanlı bir yolculuk serüveni geliştirdiler'' şeklinde konuşurken dizinin yaratıcısı Alan Ball ise ''İzleyicilerimizin coşku ve mutluluğuna hayran kalıyorum. Bundan daha fazla eğlenceyi hayal bile edemiyorum'' ifadelerini kullandı.

2012 yazında ekranlara gelecek olan 5.sezonun çekim hazırlıklarına ise bu senenin sonlarına doğru Los Angeles'da başlanması planlanıyor. Yeni sezon aynı şekilde 12 bölümden oluşacak.

Russell Edgington, True Blood 5.sezonda geri dönüyor!

True Blood 4.09 'Let's Get Out of Here' promo ve bölüm özeti!









True Blood geride bıraktığımız Pazar akşamı 'Spellbound' bölümüyle karşımızdaydı. Dizinin yeni bölümü 21 Ağustos Pazar akşamı HBO ekranlarında olacak. Yeni bölümün ismi ise 4.09 'Let's Get Out of Here'.. Yazımızın devamında yeni bölüm için yayınlanan promo ve bölüm konusu ile beraber geçen haftanın özet görüntülerini içeren video, reyting bilgileri ve dizide geçen hafta çalan parçaların listesini bulabilirsiniz.

Yeni bölümde; vampirler ve cadılar arasındaki çatışmanın ardından Alcide ve Bill, Sookie'nin hayatını kurtarma çabalarındadır. Jesus, huzursuz ruhu Lafayette'den arındırmaya çalışmaktadır. Bill ve Nan Flanagan arasında uyuşmazlık çıkar. Hoyt, Jessica'ya bir şey göndermek için Jason'dan yardım ister. Ve Tara ile Holly'nin kuşkularına rağmen Marnie (Antonia) vampirlere karşı bir sonraki hamlesini Shreveport'da gerçekleştirilen 'Festival of Tolerance'de uygulamaya koymak üzere planlamıştır.

Dizinin bu hafta yayınlanan Spellbound isimli bölümünün reyting raporuna bakacak olursak; bölümün HBO ekranlarındaki 9:00 p.m gösterimi 18-49 yetişkin yaş aralığında 3.1 rating oranı ve toplamda 5.300 milyon izleyici rakamlarına ulaştı.

Geride bıraktığımız hafta yayınlanan bölümde çalan müziklerin listesi ise şöyle:

“Wacky’s Tackle” - The Hollow Trees (Sam'in Luna'dan özür dileyip akşam yemeğine kaldığı an)
“Crazy Like Me” - Camp Burnette (Jessica & Jason'un Jessica’nın rüyasında kamyonette oldukları esnada)
“Shuffle Your Feet” - Black Rebel Motorcycle Club (Marcus'un sürüsüne cadı/vampir çatışmasının dışında kalmaları konusunda uyarı konuşması yaptığı esnada)
“Te-Ni-Nee-Ni-Nu” - Slim Harpo (Terry ile Arlene barın mutfağında tartışırken bebek Mikey'in onları izlediği esnada)
“No Place to Hide” - Betty Everett (Marcus'un Alcide'yi vampir ve cadılar arasındaki çatışma konusunda uyardığı sırada)
“Heebie Jeebies” - the Boswell Sisters (Lafayette'nin Mavis’in geçmişiyle ilgili rüya gördüğü esnada)
“Spellbound” - Siouxsie & the Banshees (Kapanış müziği) 

4.09 'Let's Get Out of Here' promo


Geçen haftadan özet görüntüler


True Blood yıldızlarının gerçek hayattaki ilişki durumları!