6/23/2011

Fringe 4.sezon 23 Eylül'de başlıyor!









Fox, bu akşam yaptığı açıklamayla Fringe'nin 4.sezon başlangıç tarihini açıkladı. Buna göre dizinin yeni sezon prömiyeri 23 Eylül Cuma günü gerçekleşecek.

Dizinin yeni sezon çekimleri ise önümüzdeki ayla beraber başlıyor. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Critics’ Choice Television Awards 2011'de dizide Walter Bishop karakterini canlandıran deneyimli aktör John Noble'nin en iyi drama yardımcı aktör dalında ödül aldığını da hatırlatalım.


David Fury, senarist - yapımcı olarak Fringe 4.sezon kadrosuna katıldı!

Haven 2.sezon fragmanları! Yeni sezon çekimleri devam ediyor!











Nisan ayının başında Chester, Nova Scotia'da yeni sezon çekimlerine başlanan ve şu sıralar çekimlerin devam ettiği Syfy dizisi Haven'in 2.sezonu 15 Temmuz'da ekranlarda olacak. Geçtiğimiz haftalarda yayınlanan ilk tanıtım fragmanının ardından yeni sezon için iki yeni tanıtım videosu daha yayınlandı. 'Can't Explain' ve 'Freakish Things' isimli fragmanlar ile çekimlerden bazı kareleri yazımızın devamında bulabilirsiniz.

Bu arada diziye zeki, yakışıklı, prensip sahibi fakat anti-sosyal ve bir sırra sahip deniz biyologu Chris Weekly karakteriyle giren Jason Priestley'in bir bölümün yönetmenliğini de üstleneceği söyleniyordu. Aktör, yeni sezonun 9.bölümünün yönetmenliğini yapacak.

Haven - Can't Explain - S2 Promo


Haven - Freakish Things - S2 Promo


 
Haven 2.sezon 15 Temmuz'da başlıyor! Yeni sezondan ilk video: 'The Biggest Secrets'

''Fringe'nin dönüşü yeni bir pilot bölüm gibi olacak!''








''Fringe'nin dönüşü yeni bir pilot bölüm gibi olacak!''. Bu sözler Fringe'nin yapımcılarından Jeff Pinkner ve Joel Wyman'a ait. İkili, yaptıkları açıklamada 4.sezonun yeni izleyicilere hoşgeldin diyeceğini belirtti.

Examiner'e konuşan Pinkner ve Wyman dizinin yeni sezon prömiyerinin diziyi ilk defa izleyecekler için yeni bir pilot bölüm gibi olacağını belirtirken Wyman ''Diziye başlamayan herkesin oturup ilk üç sezonu izlemeye vakitleri olmayabileceğini düşündük ve bu yüzden 4.sezon yeni bir pilot bölüm gibi başlayıp devam edecek. Biz bunu geçtiğimiz sezonda da az da olsa yaptık ancak bu kez her şeyi göremeyen insanlar için bir giriş noktası yaratacağız'' dedi.

Bununla birlikte yapımcı Pinkner, bilim-kurgu dizinin 4.sezonunda, geçmişten karakterlerin yeniden gündeme geleceğini ve izleyicilere tanıtılacağını söyledi. ''Çok fazla açığa vuramayacağımız bazı şeyler var ve bu bizi çok heyecanlandırıyor'' diyen Pinkner, favorileri arasında yer alan bazı karakterleri geri getireceklerini belirtti.

Pinkner, yeni sezonun şovun uzun vadeli izleyicilerini diziden uzaklaştırmayacağının altını çizerken inanılmaz sadık bir fan kitlesine sahip oldukları için şanslı olduklarını söyledi. İkili sözlerini şöyle noktaladı: ''Sezon finaliyle beraber verdiğimiz kararların izleyicilerimiz tarafından sevileceğine inanıyoruz. Oldukça zeki bir hayran kitlemiz var ve kesinlikle hayal kırıklığına uğramayacaklar''

 

Fringe 4.sezon çekimleri Temmuz'da start veriyor!