4/20/2011

Adam Harrington & Emily Holmes 'Secret Circle' kadrosuna katıldı!














The Vampire Diaries'in yaratıcılarından yapımcı Kevin Williamson'un L.J. Smith’in yazdığı diğer bir roman serisi olan 'Secret Circle'den The CW ekranları için uyarlayacağı yeni dizi projesi Secret Circle'nin oyuncu kadrosu genişlemeye devam ediyor. Brittany Robertson ve Thomas Dekker'in ardından diziye yedi yeni karakter katılmıştı (Natasha Henstridge, Louis Hunter, Shelley Hennig, Jessica Parker Kennedy, Phoebe Tonkin, Gale Harold ve son olarak Ashley Crow)














Dizi kadrosuna katılan iki yeni isim ise Adam Harrington ve Emily Holmes oldular. Adam Harrington dizide misafir oyuncu olarak Ethan karakterini canlandıracak. Ethan, Thomas Dekker'in oynadığı Adam'ın babası olarak karşımızda olacak. 39 yaşındaki aktör daha önceden Dexter, Queer As Folk USA ve Whistler gibi dizilerde boy göstermişti. 

34 yaşındaki aktrist Emily Holmes (Snakes on a Plane) ise diziye katılan bir diğer misafir oyuncu olacak. Oyuncu dizide Amelia Blake karakteri ile karşımızda olacak. Amelia, dizinin ana karakterlerinden Cassie (Britt Robertson)'nin ölen annesi oluyor. Hatırlanacağı üzere dizi; annesinin büyüdüğü yer olan New Salem’e taşınan ve daha sonra cadı olduğunu keşfeden, yüzyıllardır süre gelen iyi ile kötü arasındaki savaşın da anahtarı olan Cassie isimli California'lı genç bir kızı konu ediniyor.

Heroes'den tanıdığımız Ashley Crow 'The Secret Circle' kadrosuna katıldı! 
Secret Circle kadrosuna yeni isimler katıldı!