8/11/2010

'Saw 3D' (SAW VII)'den 3.Poster!




















29 Ekim 2010 tarihinde vizyona girecek olan Saw serisinin 7.filmi SAW VII (Saw 3D) için 3. poster de yayınlandı. Yeni posterin sloganı 'In Heart-Pounding 3D'. Serinin 6.filminin yönetmenliğini yapan 45 yaşındaki Kevin Greutert'in yeniden yönetmenlik koltuğunda olacağı Saw 3D, Wes Craven'in 'My Soul to Take' isimli korku-gerilim filmiyle aynı tarihte (*14 Ağustos'ta gelen habere göre My Soul to Take'in gösterim tarihi 08 Ekim 2010'a çekildi), 'Paranormal Activity 2'nin ise ikinci gösterim haftasında vizyona girecek. Sitemizde tanıtımını yaptığımız ve henüz fragmanlarının yayınlanmasını beklediğimiz Ekim ayında vizyona girecek diğer merakla beklenen korku-gerilim filmlerini de düşünürsek Ekim ayının korku-gerilim severler için harika bir ay olacağını söylemek mümkün.

Yukarıda gördüğünüz filmin 3.posterinin hareketli versiyonu için tıklayın:
EXCLUSIVE: ‘Saw 3D’ Motion Poster Gives New Meaning To ‘Heart-Pounding’ MTV Movies Blog
Filmin diğer posterlerine yazının sonundaki ilgili başlıklar linklerinden ulaşabilirsiniz.

İlk fragman için tıklayınız:
'Saw 3D' (SAW VII) Official Trailer - İlk Fragman Yayında!

Saw VII'nin kısaca konusu şöyle: 'Jigsaw'un ölümcül yasası devam ederken Jigsaw'dan kurtulan bir grup insan kendilerine yardımcı olmak için destek ararlar ve ve bu destekçilerin en başında Bobby Dagen adında Jigsaw'dan kurtulmuş biri vardır. Bobby'nin gizli sırlarından yeni bir terör dalgası ortaya çıkacaktır.' Filmin geçtiğimiz haftalarda yayınlanan teaser trailer'ini de hatırlayalım:

SAW 3D Teaser Trailer


SAW VII (3D) - Künye
Yönetmen: Kevin Greutert
Senaryo: Marcus Dunstan, Patrick Melton
Gösterim Tarihi: 29 Ekim 2010
Oyuncu Kadrosu: Tobin Bell, Cary Elwes, Costas Mandylor, Betsy Russell, Sean Patrick Flanery, Gina Holden, Chad Donella, Laurence Anthony, Dean Armstrong, Naomi Snieckus, Tanedra Howard
Stüdyo: Lionsgate 
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1477076/
Web Sitesi: http://saw3dmovie.com/

'Saw 3D' (SAW VII)'den 2.Poster! 
Saw VII 'Saw 3D' Teaser Trailer yayında! (Yeni gösterim tarihi)   
Saw VII künye, filmden ilk kare ve Saw 3D teaser poster!

No comments: