9/03/2010

'Resident Evil: Afterlife' Japonca Karakter Posterleri - Behind the Scenes / Kamera arkası görüntüler




















Dün Japonya'da premiereini yapan, ülkemizde gösterim tarihine artık sadece bir hafta gibi kısa bir süre kalan, 3-D olarak gösterime girecek, seri tutkunlarının merakla beklediği, Paul W.S. Anderson'un yönetmenliğinde James Cameron'un Avatar'daki 3-D teknolojisinin kullanıldığı Resident Evil: Afterlife için Japonca yeni karakterler posterleri yayınlandı. Kamera arkası görüntüler ile birlikte posterleri yazımızın devamında bulabilirsiniz. Posterlerdeki karakterler Alice (Milla Jovovic), Chris Redfield (Wentworth Miller), Claire Redfield (Ali Larter) ve  Albert Wesker (Shawn Roberts). 

Filmin Künyesi
Yönetmen: Paul W.S. Anderson
Senaryo: Paul W.S. Anderson
Gösterim Tarihi: 10 Eylül 2010,USA
Oyuncu Kadrosu: Milla Jovovich, Boris Kodjoe, Ali Larter, Wentworth Miller, Spencer Locke, Kim Coates, Shawn Roberts, Norman Yeung, Kacey Barnfield
Stüdyo: Sony Screen Gems   
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1220634/
Web Sitesi: Resident Evil: Afterlife - Official Movie Site | In Theaters September 10

Milla Jovovich, Wentworth Miller, Ali Larter ve Spencer Locke gibi isimleri buluşturan Resident Evil: Afterlife'ta Alice karakteri sağ kalanları kurtarma macerasına devam ediyor.Filmin kısaca konusu şöyle: Alice ve yardım aldığı eski bir arkadaşı, buldukları yolun onları zombilerden uzak bir sığınağa götüreceğini sanmaktadırlar. Ancak varacakları şehirde binlerce zombi onları beklemektedir. Ölümcül bir tuzağa doğru ilerlemektedirler.


































Kamera arkası görüntülerin yer aldığı yeni klipte ise filmden bazı sahneler ile Milla Jovovich (Alice), yapımcı-senarist-yönetmen Paul W.S.Anderson, Ali Larter (Claire), Boris Kodjoe (Luther), Arv Grewal (production desginer) ve Dennis Berardi (görsel efekt süpervizörü)'nin görüşlerini dinlemek mümkün.

Resident Evil: Afterlife - Behind-the-Scenes clip


'Resident Evil: Afterlife'den 4.klip yayında!
'Resident Evil: Afterlife' den üç klip yayında! 
'Resident Evil: Afterlife' International Trailer yayında!

1 comment:

Anonymous said...

Good dаy! Would you mіnԁ if I
share уouг blog ωith my twitter group? Thеrе's a lot of people that I think would really enjoy your content. Please let me know. Many thankshttp://dj.beatport.com/events/40111
Also see my web page :: Leverage Season 5 Episode 15 The Long Goodbye Job