11/11/2010

James Frain'den True Blood'un efsane karakterlerinden 'Franklin Mott' açıklaması!










True Blood'un üçüncü sezonunda ekibe katılan dizinin renkli ve bir o kadar da psikopat karakterlerinden:) Tara'nın belalısı Franklin Mott sezon sonlarına doğru kendisini öldürdüğünü zanneden Tara'nın tekrar karşısına çıkmış ve onu tehdit ettiği esnada Jason Stackhouse tarafından ahşap mermi ile öldürülmüştü. True Blood fanları ve özellikle Franklin'in yeniden diziye dönebileceği umudunu taşıyanlar için biraz buruk bir açıklama olacak ama Mott karakterini canlandıran 42 yaşındaki İngiliz aktör James Frain geçtiğimiz günlerde Carrie Bell'e verdiği röportajda Franklin'in öldüğünü onaylamış. Frain, bir kere yapışkan maddeye dönüştüğünüz zaman bunun dönüşü olmuyor ve o yüzden Franklin karakterinin diziye dönebileceğini artık düşünmüyorum demiş. True Blood ekibiyle çalışmanın kendisi için oldukça zevkli geçtiğini ifade eden Frain, Franklin Mott karakterinin harika bir karakter olduğunu ve onu oynamanın kendisi için oldukça eğlenceli olduğunu belirtmiş. Dizideki unutulmaz ölüm sahnelerini koleksiyon yapmaya başladığını belirterek sözlerine nokta koymuş.

Franklin'in meşhur, cep telefonu elinde ''Hey Tara, ne kadar hızlı 'motherfucker' yazdığımı izle'' (Franklin: Hey tara, watch how fast i type "motherfucker", it's cool right? - Tara: yeah. A-amazing..- Franklin: I'll delete it so you can watch again. look!! look at me! love you,muck!) sahnesiyle başlayan ve Tara ile olan bazı sahnelerini içeren kliplerden oluşan video ile Franklin'i yad edelim:)





Bu arada James Frain'in yeni sezonda; işlemediği bir suç üstüne yıkılan ve bu sebepten kanundan kaçıp adını temizlemeye çalışan bir polis memurunun hikâyesinin anlatıldığı NBC'nin süper kahraman temalı yeni dizisi 'The Cape'de Peter Fleming karakteriyle karşımızda olacağını belirtelim..



Fiona Shaw 'True Blood' kadrosuna katıldı!

No comments: