5/28/2011

Dexter 6.sezon oyuncu kadrosu genişliyor! Brea Grant ve Billy Brown 'Dexter' kadrosuna katıldı!










6.sezonu için çekimlerin start verdiği Showtime'ın sevilen dizisi 'Dexter' yeni sezonda bizleri yeni karakterler ile tanıştıracak. Colin Hanks, Mos Def, Aimee Garcia ve Edward James Olmos gibi isimlerin ardından iki yeni oyuncu daha dizinin yeni sezon kadrosuna katıldı: Brea Grant ve Billy Brown

1981 doğumlu aktrist Brea Grant kadroya katılan yeni bayan oyunculardan biri oldu. Grant, daha önceki işlerinden sinemada özellikle Rob Zombie'nin Halloween II ve Midnight Movie filmleri ve TV dizisi 'Heroes' ile adını duyurmuştu. Grant'ın rolü hakkında herhangi bir detay verilmedi ancak aktrist kendi web sitesinde yaptığı açıklamada ''Detay yok ancak beni beyaz labaratuvar önlüğü ile göreceğinizden eminim'' ifadelerini kullandı. 













Son olarak Lights Out dizisinde Death Row Reynolds rolüyle izlediğimiz Billy Brown kadroya katılan diğer bir isim oldu. Oynayacağı karakterin ismi ise 'Mike Cutler'olacak. Cutler, Miami Metro'ya transfer olan Chicago cinayet masası dedektifi rolünde olacak. Aktör, daha önceden SouthlandDirt ve Californication gibi dizilerde de oynamıştı. 

Dexter Season 6 Teaser-Official