1/20/2011

'Being Human' Syfy'de başladı. 1.02 'There Goes the Neighborhood: Part II' promo - sneak peek!











BBC'nin Being Human dizisinin aynı isimli Amerikan versiyonu olan Being Human bu hafta yayınlanan ilk bölümü There Goes the Neighborhood: Part I ile Syfy ekranlarında ilk gösterimini yaptı. Hayalet, vampir ve kurt adam olan yirmili yaşlardaki üç ev arkadaşının aynı zamanda sırlarını dış dünyadan saklamaya çalışarak normal bir hayat yaşamaya çalışmalarını konu alan Being Human'da Smallville'den tanıdığımız Sam Witwer (Aidan) vampir, Meaghan Rath (Sally) hayalet ve Sam Huntington (Josh) kurtadam olarak karşımıza çıkan isimler. Dizide göze çarpan önemli isimlerinden birisi de Supernatural'in Lucifer'i olarak tanıdığımız Mark Pellegrino. Pellegrino dizide 300 yaşının üzerinde olan güçlü bir vampir James Bishop karakterini canlandırmakta. Günlük hayatında Boston Polis departmanında görev yapan Bishop böylece vampirlerin karıştığı olayları örtbas edebilmektedir. Farklı amaçları olan Bishop aynı zamanda ilk bölümden de görüldüğü gibi Sam'i kendi tarafına çekebilmek adına uğraşmakta.

Hafta başında ilk bölümü yayınlanan Being Human'ın açılış reyting rakamları Syfy için oldukça iyiydi. Yayınlandığı saatte (9.00PM) toplam 2 milyon izleyici tarafından takip edilen (1.6 HH reyting and 1.961 milyon izleyici) ilk bölüm Syfy'nin kış dönemi dizileri arasında 2005'den bu yana en çok izlenen bölümü oldu. 18-49 yaş aralığında 1.005 milyon izleyici çeken dizide bu rakamların % 58'ini bayan izleyiciler oluşturmuş. Being Human tüm gecede ise daha sonraki 10:02 PM VE 11:02PM tekrarları dahil toplam 3.8 milyon izleyici kitlesi tarafından takip edilmiş.

Being Human, 24 Ocak Pazartesi 1.02 There Goes the Neighborhood: Part II bölümüyle kaldığı yerden devam edecek. Dizinin ilk bölümü, önceki yazılarımızda da ısrarla tavsiye ettiğimiz ve üçüncü sezonunu açmaya hazırlanan BBC'de yayınlanan İngiliz versiyonunun açılışıyla oldukça benzer sahnelere sahipti. Bakalım dizinin gelecek bölümleri nasıl olacak. Gelecek haftaki bölüm için yayınlanan promo ve iki sneak peek: 

There Goes The Neighborhood (Part 2) Preview


Being Human (Syfy): House Guest Sneak Peek #1


Being Human (Syfy): House Guest Sneak Peek #2


No comments: