2/17/2011

Insidious'dan full trailer yayında!










Saw, Dead Silence ve Death Sentence gibi başarılı yapımların arkasındaki isim olan James Wan'ın yönetmenliğini yaptığı; "Paranormal Activity" nin yapımcıları olarak bildiğimiz Oren Peli (aynı zamanda ilk filmin yönetmeni), Jason Blum ile Steven Schneider'in yapımcılığını üstlendiği 'Insidious' için geçtiğimiz haftalarda ilk teaser trailer ( 'Insidious'dan ilk teaser trailer yayında! ) yayınlanmıştı. Ve bugün yaklaşık iki dakika süreli filmin ilk uzun fragmanı da yayınlandı. 
www.derinkirmizi.blogspot.com

Filmin Künyesi
Yönetmen: James Wan 
Senaryo: Leigh Whannel
Tür: Korku
Gösterim Tarihi: 01 Nisan (Ap) 2011 
Yapımcı: Jason Blum, Steven Schneider, Oren Peli
Oyuncu Kadrosu: Rose Byrne, Patrick Wilson, Barbara Hershey, Angus Sampson, Ty Simpkins, Andrew Astor, J.LaRose, Ruben Pla, Lin Shaye
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1591095/
Filmin Konusu: Josh (Patrick Wilson) ve Renai (Rose Byrne) üç çocuklarıyla beraber eski bir eve taşınmış ve mutlu bir aile yaşamı sürdürmektedirler. Kaza sonucu küçük çocukları komaya girene kadar.. Ancak bundan sonra olaylar başlar.. John ve Renai oğullarını açıklanamayan esrarengiz ve doğaüstü olaylardan, 'öteki'nden kurtarmak zorundadır.. 

TRAILER:


Rose Byrne (Knowing, 28 Weeks Later, The Dead Girl, Sunshine), Patrick Wilson (Hard Candy, Watchmen, The Ledge) ve Barbara Hershey (Black Swan, Riding the Bullet) gibi isimlerin rol aldığı 'Insidious'için önceki yazılarımızda değinmediğimiz bir kaç küçük not daha düşelim:

Filmin maliyeti oldukça düşük ve küçük bütçeli filmlerden birisi olarak karşımıza çıkacak.Maliyeti ortalama olarak $1 milyon civarlarında. Film çekimleri ise 22 gün gibi bir süre içerisinde tamamlanmış.

Insidious'dan yeni klip, TV spot, kamera arkası görüntü ve kareler! 
'Insidious'dan ilk teaser trailer yayında! 
Coming Soon: Saw'ın yaratıcılarından ''Insidious' / İlk klip yayında!

1 comment:

sevil22 said...

Fragman umut verici, heyecanla bekliyorum :)