3/09/2011

PaleyFest 2011'de True Blood 4.sezona dair açıklananlar!










Bu yıl 28.si düzenlenen PaleyFest'in hafta sonu konuğu olan True Blood ekibi bu süre zarfında gerçekleştirilen söyleşi ve röportajların yanında yayınlanan video ve fotoğraflarla yeni sezonda nelerle karşılaşacağımız konusunda bazı açıklamaları dizi fanlarıyla paylaştılar. İşte PaleyFest'den True Blood'un yeni sezonuna dair bazı bilgiler: 






Anna Paquin, 'Fairyland'den geri döneceğini ancak bu dönüşün ardından farklı şeyler olacağını söylerken dizinin yaratıcısı Alan Ball ise kitaplarda geçen Sookie'nin büyük babası Niall'ın bu sezon gözükmeyeceğini ancak gelecek sezonlarda Niall ile karşılaşacağımızı söyledi.

Alan Ball: 'Eric'in kafası karışık ve artık kim olduğunu bilmiyor'' derken Viking'in 4.sezonda umutsuzca kaybolacağını belirtti. Diğer açıklamalarında Eric'in hafıza kaybına uğraması konusunu doğrularken Eric'in hayatını hatırlaması konusunda sarışın bir perinin kendisine yardımda bulunacağını belirtti. Peki Eric hafızasını geri kazanınca neler olacak? Bu arada Alex Skarsgard, Bill ile Eric arasında inanılmaz bir flashback görüntü olacağını bu sözlere ekledi.

Sam ise bu sezon aşkı tekrar buluyor ve tekrar barmenlik yapmaya başlıyor. Hayatındaki kötü şeyleri de bir yana bırakacağı ümit ediliyor.

Bill ile Sookie'nin ayrılıkları ciddi bir durumda ve bu ikilinin yeniden bir araya gelmesi için oldukça zorlu yollardan geçmeleri gerekecek. Alan Ball'a sorulan '' Bill ile Sookie'yi hala ruh ikizi olarak görüyor musunuz?'' sorusuna Ball'ın cevabı: '' Gerçek hayatlarında birbirlerinin ruh ikizleriyken burada da böyle görmemek çok zor'' oldu. Bill ve Sookie'nin bu durumu gözleri Eric'e çevirecek haliyle ve akıllarımıza 3.10 'I Smell a Rat' bölümündeki ikilinin ilk öpüşmeleri geliyor. Bakalım yeni sezonda bu ikiliyi benzer sahnelerle görecekmiyiz..

Kraliçe Sophie Anne ve Bill arasındaki kavga bir diğer kişiyi daha içine alacak.

Gary Cole'nin de içinde bulunduğu bir çok yeni isim diziye yeni karakterlerle girecek.

Tara Thornton bu yıl çok daha güçlü ve kararlı bir duruş sergileyecek.

Andy Bellefleur polis merkezinde V içme denemesinde bulunacak. Terry B ve Arlene'nin bebek sorunu gittikçe büyüyecek.

Hoyt ve Jessica hala beraberler ancak bazı zorluklarla karşı karşıya gelecekler. Deborah Ann Woll ise konuyla ilgili şöyle bir cümle sarfetti: '' Tüm güzel şeylerin bir sonu vardır''

Tommy'nin tek isteği sevilmek, sevgi görmek olacak.

Dizinin en sevilen karakterleri arasında yer alan Godric ve Russell'i yeni sezonda izleme şansı bulacağız.

İşte Alan Ball ve ekibinin Paleyfest 2011'de yeni sezona dair verdikleri ipuçları özet olarak bu şekilde..
 
True Blood 4.sezondan ilk klip 'Waiting Sucks: Eric' ve PaleyFest 2011 True Blood posteri!

No comments: