3/14/2011

Secret Circle'nin oyuncu kadrosu şekilleniyor!














The CW'nin sevilen dizisi The Vampire Diaries'in yaratıcılarından 46 yaşındaki yapımcı Kevin Williamson, L.J. Smith’in yazdığı diğer bir roman serisi olan 'Secret Circle'den uyarlama yeni bir dizi ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Dizi, annesinin büyüdüğü yer olan New Salem’e taşınan ve daha sonra cadı olduğunu keşfeden Cassie isimli California'lı genç bir kızı konu ediniyor. Cassie aynı zamanda yüzyıllardır süre gelen iyi ile kötü arasındaki savaşın da anahtarıdır. 

Secret Circle, 'Diaries'in arkasındaki şirketler Alloy Entertainment ve WBTV'den geliyor. Kevin Williamson'un dışında Andrew Miller ve 'Angel'in senaristlerinden Elizabeth Craft ve Sarah Fain de projenin yapımcı kadrosunda yer alan diğer isimler. Pilot bölüm yönetmenliğini yapacak isim ise Liz Friedlander. Liz Friedlander bu projeyle ilk pilot bölüm yönetmenliğini yapmış olacak. Kariyerine müzik klipleri ve reklam yönetmeni olarak başlayan isim The CW'nin The Vampire Diaries, One Tree Hill ve 90210 gibi dizilerinde yönetmenlik yapmıştı.

Dizinin oyuncu kadrosu da şekillenmeye başladı. Şimdilik Cassie Blake ve Adam karakterlerini canlandıracak isimler belli oldu. Yukarıda ayrıntılarından bahsettiğimiz Cassie karakterini canlandıracak olan isim Brittany Robertson olacak. 21 yaşındaki genç aktristi özellikle The CW dizisi Life Unexpected'de canlandırdığı Lux Cassidy karakteri ile hatırlayabiliriz. Robertson yakın zamanda vizyona girecek olan Scream 4'ün de kadrosunda yer alıyor.














Secret Circle kadrosuna katılan ikinci oyuncu haberi ise geçtiğimiz günlerde geldi. Buna göre Terminator: The Sarah Connor Chronicles, Laid to Rest gibi yapımlardan tanıdığımız 24 yaşındaki aktör Thomas Dekker dizide Adam karakterini canlandıracak. Adam, cadılar meclisinin en yaşlı üyesi ve aynı zamanda Cassie'ye karşı ilgi duyuyor. Thomas  Dekker; Terminator: The Sarah Connor Chronicles'de John Connor, Heroes'de Zach karakteri ile karşımıza çıkmıştı. Laid to Rest ve A Nightmare on Elm Street (2010) gibi korku-gerilim tarzındaki filmlerde de rol almıştı.









Kevin Williamson dizinin senaryosu üzerinde çalışmaya devam ediyor. Kitapta yer alan diğer iki karakter Diana ve Faye için aktrist adayları üzerinde araştırmalara devam ediliyor. Anlaşılan yakın bir zamanda yeni oyuncu haberleri ile dizi yine gündemimize gelecek..

3 comments:

Anonymous said...

The touch screen automatically gets turned off if you do not use the device for a specified period.
All the daily soap operas and movies can be seen on it with utmost perfection because it present videos with the frequency of
720p, having resolution power as 2048x1536 pixels. On the
other hand, Galaxy Note comes with three color choices – Black, White and Pink.



My blog samsung galaxy s3

Anonymous said...

Find bargains for the family at local garage sales. The Easy Clip Fan is a must and definitely an essential for incoming college
freshmen. Look for bargains, when buying expensive things that you
need.

Feel free to surf to my web-site nest learning thermostat

Anonymous said...

If you want to meditate with your Black - Berry
using the resources already installed on the
phone, there are a variety of ways you can do this:.

The Black - Berry Playbook price has not yet been revealed but it is thought that it
could be up to £100 cheaper than the equivalent i -
Pad model, which will make it a very attractive
proposition indeed once the Black - Berry Playbook release date arrives.
In standard version Blackberry Playbook there are no support for GPRS, EDGE and 3G.