4/08/2011

The Vampire Diaries 2.18 'The Last Dance' promo, bölüm konusu ve kareler!










Verdiği uzun aranın ardından dün akşam 'Know Thy Enemy' bölümüyle The CW ekranlarına geri dönen The Vampire Diaries yeni bölümüyle 14 Nisan Perşembe günü karşımızda olacak. Yeni bölümün ismi ise 2.18 'The Last Dance' olacak Yazımızın devamında yeni bölüm için yayınlanan promolar ve kareler ile bu haftanın müzik listesi ve reyting bilgilerini bulabilirsiniz.

Yeni bölümün konusu ise kısaca şöyle: Lisede '1960s Decade Dance' partisi için hazırlıklar yaplmaktayken Elene (Nina Dobrev) alışılmadık bir kaynak üzerinden Klaus'tan rahatsız edici mesajlar almaya başlar. Bonnie (Katerina Graham), Elena'ya yardım etmek için yeterince güçlü olduğu konusunda Jeremy (Steven R. McQueen)'i ikna etmeye çalışmakta ve kendisine güvenmesini istemektedir. Fakat durumdan endişeli olan Jeremy, Stefan (Paul Wesley)'a tavsiye almak için danışır. Caroline (Candice Accola), Matt (Zach Roerig) ile kendisini dans partisine götürmesi konusunda konuşur. Klaus'un dans esnasında görüneceğini düşünen Damon (Ian Somerhalder) ve Alaric (Matt Davis) ise Elena'ya eşlik ederler. Fakat, Klaus onlara karmaşık bir oyun oynamaktadır. Ve son olarak Damon, herkesi şaşırtan ve keyifleri kaçırtan yeni eylem planıyla çıkagelir. John Behring'in yönetmenliğini yaptığı bölümün yazarı ise Michael Narducci.

[2.17 Know Thy Enemy'nin reyting bilgileri ise şöyle: 18-49 rating/sh: 1.2/4 ve toplam izleyici sayısı 2.75 milyon]

The Vampire Diaries Extended Promo 2x18 -- The Last Dance


The Vampire Diaries Promo 2x18 -- The Last Dance


Bu hafta yayınlanan 2.17 Know Thy Enemy bölümüyle kaldığı yerden devam eden The Vampire Diaries'in bölüm müziklerini seçen müzik supervisorü Chris Mollere her hafta olduğu gibi bu hafta da dizi içerisinde çalan parçaların listesini twitter hesabında paylaşmış: (http://twitter.com/cmollere)

Bu haftanın müzik listesi şöyle:
1. Piano Tribute Players “Halfway Gone” (Lifehouse): http://www.youtube.com/
2. Snow Patrol “Give Me Strength”: http://www.youtube.com/
 
Bölümden kareler










The Vampire Diaries 2.18 'The Last Dance' sneak peek! 
Tonner Doll Company'den The Vampire Diaries oyuncakları!

No comments: