6/19/2011

Elizabeth Reaser: ''True Blood hayranıyım!''









Twilight yıldızlarından 36 yaşındaki aktrist Elizabeth Reaser, New York Magazine'ye vermiş olduğu röportajda True Blood sevgisini ortaya koyarken, HBO'nun dizisinin büyük bir hayranı olduğunu belirtti.

True Blood'u Twilight dünyasından çok daha seksi bulduğunu söyleyen Reaser, ben kesinlikle Eric'den ve ardından Alcide'den yanayım. Karakterlerin koruyucu yönlerini sevdiğini ve onları tatlı bulduğunu belirten aktrist Bill ile Sookie arasında yaşananları ise üzücü bulduğunu belirtti.

Reaser, röportajın devamında dizinin ana karakterlerinden Sookie'ye değinirken, karaktere hayat veren Anna Paquin'i çok sevdiğini, Sookie karakterinin ise eşsiz ve karizmatik bir karakter olduğunu söyledi.

Son olarak True Blood'u Twilight dünyasından oldukça farklı bulduğunu söyleyen Reaser onların dünyasının çok daha çılgın ve seksi olduğunu belirtti.

CBS dizisi The Good Wife'da Tammy Linnata karakteriyle de karşımıza çıkan isim Twilight serisinde Esme Cullen rolüyle karşımıza çıkıyor.

Bu arada önümüzdeki dönem 18 Kasım'da vizyona girecek olan The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1'in fragmanını da hatırlayalım:


 
True Blood 4.sezon billboardları duvarları süslüyor!

No comments: