7/27/2011

Haven 2.03 'Love Machine' sneak peek, bölüm özeti, yeni promo ve kareler!










Syfy'nin doğaüstü olayları konu edinen dizisi Haven, geçtiğimiz hafta yayınlanan 'Fear and Loathing' isimli bölümüyle ekranlara geldi. Dizi, kaldığı yerden bu hafta 29 Temmuz Cuma günü devam edecek. Yeni bölümün ismi ise 2.03 'Love Machine' olacak. Yazımızın devamında yeni bölümün kısa özeti, bölümden yayınlanan sneak peek video, bir kaç tanıtım fotoğrafı ve Syfy'nin dizi için yayınladığı 'A Special Place' isimli yeni fragmanı bulabilirsiniz. Fragmana bakılırsa diziye bu sezon konuk oyuncu olarak katılacakları açıklanan Jason Priestly, Christian de la Fuente ve WWE Superstar 'Edge' gibi isimler bu haftadan itibaren gözükmeye başlıyor.

Yeni bölümde; kasabada yine garip olaylar yaşanmaktadır. Haven rıhtımında insanlar zarar görmektedir. Audrey ise kendi kimliğinin sırrının peşindeyken bir yandan kasabada yaşanan bu kaosa neyin sebep olduğunu bulmak zorundadır..

Geçtiğimiz hafta yayınlanan yeni sezonun ikinci bölümü 'Fear and Loathing'in Syfy ekranlarındaki reyting raporuna bakacak olursak: Bölüm, 10:00 PM gösteriminde 18-49 yetişkin yaş aralığında 0.5 reyting oranını yakalarken toplamda 1.837 milyon izleyici tarafından takip edildi.

Haven - A Special Place - S2 Promo


Love Machine - Sneak Peek - Haven


Bölümden kareler













  
Emily Rose: ''Haven'ın yeni sezonu daha karanlık olacak''

No comments: