7/12/2011

The Vampire Diaries 3.sezonun ilk bölümünden ipuçları!











The CW'nin sevilen dizisi The Vampire Diaries yapımcılarından Julie Plec, Elena'nın önümüzdeki sezon 18 yaşındaki haliyle karşımıza çıkacağını açıkladı.

TV Guide'a açıklamalarda bulunan Plec, 15 Eylül'de gerçekleşecek dizinin 3.sezon başlangıcında Elena'nın 18.yaş gününü kutlarken karşımıza çıkacağını söylerken, ''Geçen sezonun finalinden sonra kısa bir zaman atlaması yaşanacak ve Elena'nın doğum gününü kutlayacağız. Ancak Mystic Falls'ın alıştığımız özelliğine göre bu olay da sonuca, zirveye ulaşamayacak'' diye sözlerine devam etti.

Plec'in açıklamalarının devamı ise şöyle: ''Elena artık 18 yaşında ve Jeremy ile birlikte evde yaşamaları için teknik olarak ebeveyne ihtiyaçları yok. Yaşanan ölümlerden sonra artık kendi başının çaresine bakacak.''

Dobrev ve Damon'u canlandıran Ian Somerhalder ikilisinin şu anda gerçek hayatta partner olduğu düşünülebilir, Plec'e göreyse bu ilişkinin ekrandaki yansıması yani Damon ile Elena arasındaki durumlar iyice karmaşık hale gelecek. Plec'in bu konu hakkındaki ipuçları ise şöyle: ''Elena sezon boyunca Damon ile arasındaki karşılıklı çekimle sürekli bir mücadele halinde olacak ve bu durum onun için gerçekten büyük sorun yaratacak''. Ayrıca Stefan'ın karanlık geçmişinden gelen ve Stefan'ın tekrar o günlerine dönmesine sevinen Rebecca ile tanışacağız..


 
Popsugar Top 10: En seksi vampir ve kurt adamlar!

No comments: