8/25/2011

Fringe 4.sezon dördüncü teaser yayında: 'Where Is Peter?|Teaser 4'









23 Eylül Cuma akşamı başlayacak olan yeni sezon öncesi Fringe'den kısa süreli teaser videolar yayınlanmaya devam ediyor.

Temmuz ayında yayınlanan 10 saniyelik ilk kısa klip 'Peter Bishop' karakteri üzerine odaklıydı. Klipte; Peter'i Olivia'ya ''Burada şimdi açıklamaya başlayamayacağım bazı şeyler oluyor. Ve yapabilene dek hiç bir yere gitmiyorum'' sözlerini iletirken görmüştük.

İkinci klip yine 'Where Is Peter Bishop?' ismiyle yayınlandı. Video, 2.sezonun 'Peter' isimli bölümünden bir sahneyle açılıyor ve Walter, gözcülerden September'a ''Bizi neden kurtardın'' şeklinde bir soru soruyor, September'ın cevabı ise ''Çünkü çocuk önemli, yaşamalı'' oluyordu..

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan ve 3.03 “The Plateau” bölümündeki Olivia - Peter sahnesiyle açılan teaser video ise Walter Bishop'un seslendirmesiyle sona eriyordu.

Ve Fox, geride bıraktığımız saatlerde ''Where Is Peter?'' temalı tanıtım videolarının dördüncüsünü de yayınladı. Olivia (Anna Torv) hala Peter'in anılarına sahipmiş gibi gözüküyor. Videonun sonunda yeni sezondan ilk görüntüleri de görüyoruz.

Muhtemelen Lincoln Lee'ye konuşan Olivia '' Hepimiz yalnızlığı inkar ederiz ama bu anlarda bir şey olur ve bize yalnızlığı hatırlatır'' şeklinde konuşuyor. 

Where Is Peter?|Teaser 4


Fringe'nin Broyles'i Lance Reddick'in yeni sezon için açıklamaları!

No comments: