8/18/2011

Jim Parrack: 'True Blood bir nimet'











Jim Parrack, True Blood'un bir parçası olmaktan mutluluk duyduğunu ve kendi adına diziye müteşekkir olduğunu açıkladı. Aktör, True Blood'u kendisi için bir nimet olarak tanımladı.

30 yaşındaki Parrack dizide canlandırmış olduğu Hoyt Fortenberry karakterinin aktörlük kariyerinde kendisine önemli kapılar açtığını söylerken, Da Man'a yaptığı açıklamada dizinin kendisi için tamamen bir nimet olduğunu söyledi ve ''Hoyt karakteri başlarda dizide küçük bir parça kaplıyordu. Karakterin tanımı kelimenin tam anlamıyla bugüne kadar gördüğüm en tanımlanamaz insan gibiydi. Bu rolü oynamak bir hakaret ya da büyük bir fırsat diye düşünmüştüm'' şeklinde sözlerine devam etti.

''Sonuç olarak bu rol kariyerime büyük artılar katmış durumda. İzleyici kitlemizi ise oldukça fazla seviyorum. Bize güveniyorlar ve bizler de gerekenleri zaman içinde onlara sunuyoruz.'' ifadelerini kullanan aktör daha önceden yaptığı açıklamalarda bu sezonun şok edici sahneler içerdiğini belirtmişti.

True Blood kadrosunda bulunmaktan büyük keyif alan aktörün canlandırdığı Hoyt karakterinin Jessica ile olan ilişkisinin geleceği ise bakalım nasıl olacak..



Denis O'Hare, Hugo Redwood ile New York'da evlendi!

No comments: