4/03/2011

Heroes'den tanıdığımız Ashley Crow 'The Secret Circle' kadrosuna katıldı!










The Vampire Diaries'in yaratıcılarından yapımcı Kevin Williamson'un L.J. Smith’in yazdığı diğer bir roman serisi olan 'Secret Circle'den The CW ekranları için uyarlayacağı yeni dizi projesi Secret Circle'nin oyuncu kadrosu genişlemeye devam ediyor. Son olarak Brittany Robertson ve Thomas Dekker'in ardından diziye altı yeni karakter katılmıştı (Natasha Henstridge, Louis Hunter, Shelley Hennig, Jessica Parker Kennedy, Phoebe Tonkin ve son olarak Gale Harold)

Diziye katılan yeni isim ise Heroes'deki Sandra Bennet karakteri ile hatırlayabileceğimiz 51 yaşındaki aktrist Ashley Crow oldu. Crow, dizide Britt Robertson'un canlandıracağı Cassie'nin büyükannesi Jane Blake'i oynayacak.

Ashley Crow, diğer dizi tecrübeleri olarak Grey's Anatomy, In Plain Sight ve The Mentalist gibi dizilerde konuk oyuncu olarak yer almıştı. Ayrıca Minority Report (2002) ve The Good Son (1993) gibi sinema filmlerinde de rol almıştı.

Bu arada, daha önceden Heroes dizisinde yer alıp Secret Circle kadrosuna katılan ikinci isim oldu Crow. Dizide ana karakterlerden Adam'ı canlandıracak olan Thomas Dekker de Heroes dizi kadrosunda yer almış ve dizinin ilk sezonunda gözükmüştü.

No comments: