5/25/2011

The Vampire Diaries 3.sezonda neler olacak?











12 Mayıs'ta yayınlanan 'As I Lay Dying' isimli bölümüyle ikinci sezonunu noktalayan The Vampire Diaries'in 3.sezonunda nelerle karşılaşacağımızın ilk ipuçları geldi. Yayıncı kanal The CW'nin yeni sezon için yayınladığı kısa özet şu şekilde:

Yeni sezon bizlere Klaus ve ailesi hakkında daha çok bilgi öğreneceğimiz kapıları açarken Klaus'un Stefan'ı kendi tarafında istemesinin altında yatan nedenler de ortaya çıkacak. Seçimini yapan ve kendisini zor duruma sokan Stefan daha da karanlığa gömülürken Damon ve Elena ise Stefan'ı geri getirebilmek için beraber çalışacaklardır. Ancak bu süreç boyunca aralarında büyüyen bağdan dolayı suçluluk hissedeceklerdir. Jeremy'nin geçmişiyle ilgili gördüğü hayaletler kendisine güçlü bir mesaj iletmeye çalışacak. Bu durum Jeremy ile Bonnie arasındaki ilişki üzerinde de etkisini gösterecektir. Aileleri arasındaki savaşa rağmen Tyler ile Caroline arasındaki yakınlaşma büyüyecek.

Dizinin yıldızlarından Nina Dobrev ise New York Post'a yaptığı açıklamada izleyicilerin dizinin yeni sezonunu izlerken çok farklı bir şov izler gibi hissedeceklerini, Stefan'ın Mystic Falls'dan Klaus ile ayrılma kararının seri üzerinde büyük etki yaratacağını belirtirken Elena'nın yeni bölümlerde oldukça zorlu karar aşamaları ile karşı karşıya kalacağını sözlerine ekledi.

No comments: