3/29/2011

Charisma Carpenter: ''Secret Circle'nin bir parçası olmak isterdim''










Buffy the Vampire Slayer ve Angel'den tanıdığımız 1970 doğumlu aktrist Charisma Carpenter geçenlerde twitter hesabından yaptığı açıklamayla CW'nin yeni dizi projesi Secret Circle'de yer almak için hevesli olduğunu ortaya koydu.

Annesinin büyüdüğü yer olan New Salem’e taşınan ve daha sonra cadı olduğunu keşfeden, yüzyıllardır süre gelen iyi ile kötü arasındaki savaşın da anahtarı olan Cassie isimli California'lı genç bir kızın etrafında gelişen olayları konu edinecek olan Secret Circle'nin bir parçası olmayı istediğini belirten Carpenter: '' Üzgünüm çünkü dizinin pilot bölümünde yer almayı ve dizinin bir parçası olmayı çok istiyordum'' açıklamasında bulundu.


Greek, Legend of the Seeker ve CSI gibi dizilerde de karşımıza çıkan Carpenter ayrıca 2010'un ilgi gören aksiyon filmi The Expendables kadrosunda da yer almıştı.

Şimdilik Britt Robertson, Natasha Henstridge, Louis Hunter, Thomas Dekker, Phoebe Tonkin, Gale Harold, Shelley Hennig ve Jessica Parker Kennedy gibi isimlerin katıldığı Secret Circle kadrosunda kimbilir, ilerleyen zamanlarda belki Carpenter'i de görürüz.

No comments: