4/07/2011

Stephen Lang: ''Terra Nova harika ve büyüleyici''











Steven Spielberg ismiyle merak uyandıran Fox'un yeni TV dizi projesi 'Terra Nova' hatırlanacağı üzere 2011 sonbaharına ertelenmiş ve tüm görsel efektlerin tamamen bu süreç içerisinde tamamlananacağı açıklanmıştı. WonderCon'a katılan dizi oyuncularından Stephen Lang geçtiğimiz günlerde diziyle ilgili bazı açıklamalarda bulundu. Zaman yolculuğu ve dinazorlarla karşılaşacağımız dizi için Fox, WonderCon'da 3 dakikalık bir tanıtım videosunu izleyenlere sundu. 

Steven Spielberg ve Peter Chernin'in yapımcılığındaki dizide komutan Frank Taylor rolünde izleyeceğimiz Avatar kadrosunda da yer almış isimlerden Stephen Lang, Fox'un yeni bilim-kurgu dizisi Terra Nova'nın harika olacağını belirtti. Projenin büyüklüğünün dikkatleri hemen çektiğini söyleyen Lang ''Projedeki isimler beni buraya çeken en önemli faktörlerden biri oldu. Yapımın arkasında Steven Spielberg ve Peter Chernin gerçeği var. Ve bu da yüksek bir standart olacağını gösteriyor'' diye konuştu.

Terra Nova'nın hikayesinin oldukça güzel ve büyüleyici olduğunu düşünen Lang, oynayacağı Commander Taylor karakterinin kendisinde büyük merak uyandırdığını belirtti. Dizinin ileriki bölümlerinin ne şekilde ilerleyeceğinin sorulması üzerine Lang, yazar ekibinin senaryonun geleceğine ilişkin detayları oyuncu kadrosuyla henüz net olarak paylaşmadığını belirtti ve bu konuda konuşup ipucu verme niyetinde olmadığını gösterdi. 

Terra Nova, sonbahar döneminde Fox ekranlarında premer'ini yapacak. Dizinin konusunu hatırlamak gerekirse: 2149 yılında Dünya gezegeni üzerindeki yaşam, nüfus patlaması ve kirlilk sonucunda yok olma tehlikesi ile karşı karşıyadır. Bilim adamları geçmişi değiştirerek geleceği kurtarmak amacı ile zamanda yolculuk yaparak tarih öncesi döneme gitmenin yolunu keşfederler. Shannon ailesi (Baba Jim, Eşi Elisabeth, ve çocukları Josh ve Maddy) 150 milyon yıl geriye giderek kendilerini "Terra Nova" adlı bölgede bulurlar. İlk insan kolonisi kurulması ve diğer insanlarla karşılaşmaları ile devam eder.



'Terra Nova' 2011'in sonbaharına ertelendi!
Terra Nova'dan ilk uzun fragman ve yeni kareler yayınlandı!

No comments: