5/21/2011

Terra Nova'dan ilk uzun fragman ve yeni kareler yayınlandı!









Televizyon dünyasının en önemli ve en büyük çaplı dizilerinden birisi olma potansiyeline sahip Terra Nova bu sonbaharda Fox kanalında ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Hatırlanacağı üzere daha önceden Fox ekranlarında özel TV bölümü olarak lanse edilen ilk iki bölümünün Mayıs ayında ekranlara geleceği açıklanan Steven Spielberg ismiyle merak uyandıran 'Terra Nova' için yayın tarihinde tüm görsel efektlerin tamamiyle hazırlanabilmesi için ertelemeye gidilmişti.

Terra Nova'nın kısaca konu ve oyuncu kadrosunu hatırlamak gerekirse: 2149 yılında Dünya gezegeni üzerindeki yaşam, nüfus patlaması ve kirlilk sonucunda yok olma tehlikesi ile karşı karşıyadır. Bilim adamları geçmişi değiştirerek geleceği kurtarmak amacı ile zamanda yolculuk yaparak tarih öncesi döneme gitmenin yolunu keşfederler. Shannon ailesi (Baba Jim, Eşi Elisabeth, ve çocukları Josh ve Maddy) 150 milyon yıl geriye giderek kendilerini "Terra Nova" adlı bölgede bulurlar. İlk insan kolonisi kurulması ve diğer insanlarla karşılaşmaları ile hikaye devam eder.

 Dizinin oyuncu kadrosuna bakıldığında ise;    

Jim Shannon rolünde Jason O'Mara, karmaşık bir geçmişi olan fedakar bir baba,
Elisabeth Shannon rolünde Shelley Conn, Jim ile evlenen bir travma cerrahı,
Josh Shannon rolünde Landon Liboiron, Jim ve Elisabeth'in oğlu,
Maddy Shannon rolünde Naomi Scott, Jim ve Elisabeth'in kızı,
Komutan Frank Taylor rolünde Stephen Lang, Zaman kapısından geçen ilk kişi, yerleşimin şimdiki lideri,
Skye rolünde Allison Miller ise Terra Nova ziyaretçilerine rehberlik yapan kıdemli bir yerli'yi canlandıracak.


Daha önceden paylaştığımız kısa süreli tanıtım videolarının ardından Fox bu kez yaklaşık 3 dakika süreli, diziyle ilgili çok daha fazla fikir sahibi olabileceğimiz uzun bir fragman ile diziden yeni fotoğrafları paylaştı. Fox'un açıkladığı yeni sonbahar yayın dönemi takvimine göre dizinin Pazartesi günleri yayınlanacağını da belirtelim.

TERRA NOVA - First Look Trailer


Diziden tanıtım fotoğrafları








 

Stephen Lang: ''Terra Nova harika ve büyüleyici''

No comments: