5/20/2011

Awakening, The CW'nin 2011-2012 yayın takvimine giremedi!









AMC'nin The Walking Dead isimli zombi dizisinin gördüğü büyük ilgi üzerine geçtiğimiz aylarda The CW bünyesine zombi temalı yeni dizi projesi 'Awakening'i katmak için sipariş vermişti. Ancak, zombi istilası sonucu hayatta kalmaya, kurtulmaya çalışan iki kız kardeş üzerine odaklanan bir dizi olacağı belirtilen Awakening, The CW'nin geçtiğimiz gün açıkladığı yeni dönem yayın takviminde gösterimi kesinleşen diziler arasına giremedi.

Görünen o ki The Walking Dead zombi severler için dizi dünyasındaki tek kaynak olmaya devam edecek. Kevin Williamson'un yeni dizisi Secret Circle ise kanaldan kesinleşen onayı aldı ve The Vampire Diaries ile beraber gelecek dönemde Perşembe akşamları ekranlarda olacak.

William Laurin ve Glenn Davis'in yaratıcısı olacağı açıklanan Awakening için The CW'nin tercihi vampir, cadı ve Winchester kardeşlerden yana oldu diyebiliriz. Lauren Cohan (Chuck, The Vampire Diaries) ve Ben Aldridge (Lark Rise to Candleford)'nin rol alacağı açıklanan bir başka doğa üstü konulu dizi projesi Heavenly'de kanaldan onay alamayan bir diğer yapım oldu.

Dizinin şu an için rafa kalktığını söylemek mümkün ancak yapımcıların kablo TV kanalı gibi diğer yayın ağlarıyla anlaşıp ileriki dönemlerde projeyi hayata geçirme ihtimali de olabilir.

No comments: