6/22/2011

The Walking Dead 2.sezonda Otis karakterini Pruitt Taylor Vince canlandıracak!










51 yaşındaki Louisiana'lı aktör Pruitt Taylor Vince, AMC'nin flaş dizisi The Walking Dead'in 2.sezon kadrosuna katıldı.

The Mentalist dizisindeki LaRoche karakteriyle hatırlayacağımız Vince, dizide 'Otis' karakterini canlandıracak. Rick Grimes (Andrew Lincoln) ile karşılaşacak olan Otis, Herschell'in sahibi olduğu çiftlikte ustabaşı olarak görev yapıyor ve burada zombi istilasından kurtulup hayatta kalan grubumuzla tanışacak. Bu çiftlik Rick Grimes ve ekibinin geçici sığınma yeri olacak. Otis'in iyi huylu ve kibar bir karakteri var. Ancak Grimes ile temasları sonrası tavırlarında bazı değişiklikler gözükecek.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz ay içerisinde yapılan açıklamada diziye Hershel Greene, Maggie Greene ve Otis karakterlerinin gireceği belirtilmişti. Hershel Greene eski bir veteriner, yaşına göre oldukça sağlıklı ve dindar bir karakter. Çocuklarını korumak ve onların hayatta kalmalarını sağlamak hayattaki tek amacı. Maggie ise Hershel'in kızlarından biri ve ata oldukça iyi binebiliyor.

Vince, The Mentalist dışında daha önceden Deadwood'da Mose Manuel karakteriyle karşımıza çıkmıştı. House, CSI ve Medium aktörün yer aldığı diğer diziler.

Pruitt Taylor Vince aslında oldukça tanıdık bir karakter oyuncusu ve sinema dünyasında da bir çok filmde boy gösterdi. Natural Born Killers (1994), Nurse Betty (2000), Identity (2003), Constantine (2005) ve Drive Angry (2011) bunlardansadece bir kaçı..

Pruitt Taylor Vince, Dead in the Water (1991)

 
The Walking Dead 2.sezondaki yeni karakterlerin detayları!