7/12/2011

Supernatural 7.sezonda 'Jo Harvelle' yeniden gözükebilir!












Supernatural'de canlandırdığı 'Jo Harvelle' karakteriyle hatırlayacağımız 29 yaşındaki İsrail doğumlu aktrist Alona Tal yaptığı açıklamada diziye dönüş yapabileceğinin işaretini verdi.

Dizinin ikinci ve beşinci sezonunda olmak üzere toplamda altı bölümde karşımıza çıkan Jo Harvelle karakteri hatırlanacağı üzere 2009 senesindeki 5.sezonun 10.bölümü olan 'Abandon All Hope'de annesi Ellen (Samantha Ferris)'in yanında dramatik bir şekilde ölmüştü.

FX'in yeni projesi Powers'ın pilot bölümüne katıldığını twitter'den duyuran güzel aktrist bu haberi vermesinin ardından 'Fakat başka haberlerim de yok değil' açıklamasında bulundu ve Supernatural'in yeni sezonu için açık kapı bırakan bir açıklamada bulundu.









Ellen Harvelle karakterini, hatırlanacağı üzere 6.sezonun 17.bölümü 'My Heart Will Go On'da Balthazar (Sebastian Roché) tarafından tekrar görmemiz sağlanmıştı. Bakalım şimdilik resmi bir açıklama olmasa da bu dedikodu ve söylemlerin resmileşmesiyle Jo Harvelle'yi Supernatural'de tekrar görebilecek miyiz.. 

Dean Winchester and Jo Harvelle 


Dean/Jo 'I'll wait for you always' 


Supernatural 7.sezon setinden haberler ve ilk kareler!

1 comment:

Anonymous said...

Curгently it looks liκe Εxpressiоn Engіne is the pгefеrreԁ bloggіng ρlatform available right now.
(from what I've read) Is that what you are using on your blog?Movie The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 2012 Watch it Online
Also visit my webpage :: Watch The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 2012