8/27/2011

The Vampire Diaries 3.01 'The Birthday' bölüm özeti ve fragman!










The Vampire Diaries'in 3.sezonunun başlamasına artık iki hafta gibi kısa bir süre var! Yeni sezon 15 Eylül Perşembe akşamı The CW ekranlarında başlıyor. 3.sezonun ilk bölümünün ismi ise 3.01 'The Birthday' olacak.

Geçtiğimiz günlerde bölümle ilgili fotoğraflar The CW tarafından yayınlanmış ve paylaşmıştık. Yazımızın devamında yine yayıncı kanal tarafından yayınlanan bölümün resmi özetini bulabilirsiniz. Bakalım sezonun ilk bölümünde bizleri neler bekliyor..

Bu Benim Partim — Elena'nın (Nina Dobrev) 18.yaşına gireceği günün sabahında Caroline (Candice Accola) parti hazırlıkları yapmakla meşguldür fakat Elena, Stefan'ın (Paul Wesley) nerede olabileceği konusunda kendisine yarayacak ipuçlarına ulaşmak için araştırma yapmaya odaklanmıştır. Aynı zamanda Damon (Ian Somerhalder) da Stefan'ı arama çalışmalarındadır. Bu çalışması esnasında diğer yandan Elena'yı korumak ve Klaus’un (Joseph Morgan) dikkatini çekecek bir şey yapmasına engel olmak için gözünü Elena'nın üzerinden ayırmamaktadır. 

Tüm bu gelişmeler yaşanırken Klaus ve Stefan ikilisi Ray Sutton (David Gallagher, 'Super 8') ismindeki bir kurt adamın izindedir. Artık Mystic Grill'de Matt (Zach Roerig) ile birlikte çalışan Jeremy (Steven R. McQueen) ise Bonnie’nin (Kat Graham) büyüsüyle yaşama geri dönmesinden bu yana Vicki (Kayla Ewell) ve Anna'nın (Malese Jow) hayaletlerini neden gördüğünü anlamaya çalışmaktadır.

Alaric (Matt Davis), Jenna'nın ölümünden dolayı duyduğu üzüntü ile uğraşırken ve bu olayın üstesinden gelmeye çalışırken bir yandan da Elena ve Jeremy'e göz kulak olma konusunda elinden gelenin en iyisini yapmaya özen göstermektedir. Ve son olarak Caroline ve Tyler (Michael Trevino) yeni ve beklenmedik bir mücadeleyle karşı karşıya kalacaktır.

John Behring'in yönetmenliğini üstlendiği bölümün senaryosu ise Kevin Williamson & Julie Plec ikilisine ait. 

The Vampire Diaries Promo 3x01 - The Birthday
 
  
The Vampire Diaries 3.01 'The Birthday' bölüm fotoğrafları yayında!

No comments: