9/11/2011

Stellan Skarsgård: ''True Blood için teklif aldım fakat..''











Stellan Skarsgård yaptığı açıklamada HBO'nun popüler dizisi True Blood'da yer alması için kendisine teklif yapıldığını açıkladı.

Son dönemde Thor isimli filmde karşımıza çıkan aktör, oğlu Alexander Skarsgård'ın Eric Northman rolüyle yer aldığı True Blood için kendisine yapılan teklifi bu süreçte çok meşgul olması ve zaman kısıtlılığı nedeniyle geri çevirmek zorunda kaldığını söyledi.

E! News' konuşan aktör ''Buna gerçekten zamanım yoktu, dizi projelerinde yer almaya zamanım kısıtlı'' derken oğlu Alexander'ın dizideki başarısını övdü ve '' Dizinin büyük başarı elde ettiğini görüyorum, Alex bu projedeki işini gerçekten harika yapıyor. Ona hiç bir tavsiyem olmayacak çünkü çocuklarım 16 yaşından itibaren hayatta kendi sorumluluklarını aldılar. Yaptığı her şey, elde ettiği başarılar tamamen kendi eseridir '' şeklinde konuştu.

Karayip Korsanları serisi, Thor, Angels & Damons, Goya's Ghosts gibi bir çok yapımda rol alan İsveçli tecrübeli aktör televizyon dünyasında ise Entourage'de Verner Vollstedt karakteriyle karşımıza çıkmıştı.

Stellan Skarsgård


No comments: