9/11/2011

True Blood 4.sezon finali 'And When I Die'den 2 yeni sneak peek yayında!









True Blood bu hafta 11 Eylül Pazar akşamı sezon finali bölümüyle HBO ekranlarında olacak. Yeni bölümün ismi ise 4.12 'And When I Die'.. Yazımızın devamında geçtiğimiz günlerde yayınlanan fragmanın ardından HBO tarafından yayınlanan iki adet yeni sneak peek videoyu bulabilirsiniz.

''Geçmiş asla peşini bırakmaz'':  True Blood'da 'Samhain' gecesi. Cadıların en kutsal günü.. Bon Temps'deki ölülerin ruhları Sookie'ye Marnie'nin yeni vücut bulmuş haliyle mücadelesinde bazı değerli müttefikler kazandıracak. Lafayette'nin son yaşadıkları Jesus ile olan ilişkisinde beraberinde tehlikeler getirecek. Terry, Merlotte’s'de beklenmedik bir ziyaretçiyle karşı karşıya kalacak..Yıkıcı ve sarsıcı sonuçlar.. Ve çok daha fazlası sezon finalinde karşımızda olacak.. (*Samhain Festivali, her yıl 31 Ekim'de kutlanılan Cadılar Bayramı'nın kökenini oluşturan bir Kelt festivalidir. Efsaneye göre, Samhain aslında bu festivallerin oluşumunu sağlayan bir çeşit şeytandır. Kelt'lere göre, 31 Ekim gecesi, yılda bir kere ölüler alemi ve canlılar arasındaki sınırları oluşturan perde incelmektedir; o gece, Samhain'in gecesidir.)


Yayınlanan kliplerde; Alcide ile Sookie'nin Merlotte's'deki konuşmasını ve Bon Temps'deki hüzünlü cenaze töreninden bir kesiti izliyoruz.


Ep. 48 Clip – Alcide Makes His Pitch



Ep. 48 Clip – Tommy Is Laid to Rest





No comments: