3/24/2010

A Nighmare On Elm Street TV Spots

30 Nisan'da gösterime girecek olan Michael Bay'ın yapımcılığını üstlendiği 'A Nightmare on Elm Street' in üç TV spot'u yayınlandı.. '' Oh God! '' ''No, just me'' !!!



 



Coming Soon: RAMPAGE















Yönetmen: Uwe Boll
Senaryo: Uwe Boll
Çıkış Tarihi: 01 Haziran 2010
Oyuncu Kadrosu: Brendan Fletcher, Shaun Sipos, Katharine Isabelle, Michael Pare, Lynda Boyd, Robert Clarke, Matt Frewer
Stüdyo: Phase 4 Films
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1337057/

Özellikle BloodRayne, Alone in the Dark, House of the Dead gibi bilgisayar oyunlarını beyazperdeye taşımasıyla tanınan Alman yönemen Uwe Boll'un yakında izleyeceğimiz yeni filmi Rampage... Uwe Boll açıkçası büyük kesimin beğenmediği, hatta nefret ettiği bir isim. Bunda özellikle az önce saydığım bilgisayar oyunlarının projelerinde oldukça başarısız olunmasının payı oldukça büyük. Kendisi de ilginç bir kişilk. IMDB ve benzeri sinema sitelerinde hemen tüm filmlerinin puanlarının yerlerde sürünmesine rağmen kendine güveni tam şekilde yeni işlere imza atmaya devam ediyor.


IMDB'deki puanlarına örnek olarak:
Blackwoods (2002) - 2.4
Heart of America (2002) - 4.1
House of The Dead (2003) - 2.0
Alone in the Dark (2005) - 2.3
BloodRayne (2005) - 2.7
Seed (2007) - 2.5
Postal (2007) - 4.1
Tunnel Rats (2008) - 4.5
Far Cry (2008) - 3.2

Bu tablodan da Uwe Boll'un yönetmenliği bırakmasını isteyen ne kadar çok kişi olduğunu görmek mümkün sanırım:) ( Zamanında kendisiyle yapılan bir röportajda, aleyhinde 1 milyon imza toplanırsa yönetmenliği bırakacağını açıkladığını da dipnot olarak düşeyim). Bu film dışında şu anda yapım aşamasında olan Final Storm, Bloodrayne: The Third Rich, Zombie Massacre ve Blackout isimli projeleri de mevcut. Genel olarak ben de başarısız bulsamda örneğin 'Seed' filmi gibi bir kaç filminin hak ettiği puandan düşük almış olduğunu düşünüyorum.

Başlığımızın konusu olan Rampage'ye dönersek açıkçası genel kanı bu filmin Uwe Boll'un en seyredilebilinir filmi olduğu yönünde. Haziran ayında filmi izleyebileceğiz. Bakalım Boll bu sefer neler yapmış...

Trailer