6/24/2010

Supernatural 6.sezon posteri yayınlandı!














Alınan iyi reytinglerin de etkisiyle 22 bölümüyle 6.sezonunu da geçirmeye hazırlanan CW'nin popüler dizisi Supernatural'in yeni sezon öncesi ilk posteri yayınlandı. 6.sezon Eylül ayında start verecek.


The Gates 1x02 'What Lies Beneath' Promo














ABC'nin geçtiğimiz hafta görücüye çıkan yeni dizisi The Gates’in 27 Haziran Pazar günü yayınlanacak olan 'What Lies Beneath' isimli ilk sezonun 2.bölümüne ait promo yayınlandı. Aşağıdan izleyebilirsiniz:

'The Gates' -  Konu: Büyükşehirden, küçük bir kasabaya şerif olarak gelen Nick Monahan ve ailesi, harika evlerini ve okullarını görünce çok sevinseler de; komşularını tanımaya başladıkça bu kasabada işlerin güllük gülistanlık gitmediğinin farkına varacaklardır.

Oyuncu Kadrosu
Chandra West - Devon
Colton Haynes - Brett Crezski
Frank Grillo - Nick Monohan
Janina Gavankar - Leigh Turner
Justin Miles - Marcus Jordan
Luke Mably - Dylan Radcliff
Marisol Nichols - Sarah Monahan
Rhona Mitra - Claire Radcliff
Skyler Samuels - Andie Bates
Travis Caldwell - Charlie Monohan
Victoria Platt - Peg Mueller


Twilight, The Vampire Diaries, True Blood derken vampir-kurtadam karakterlerinin yer aldığı dizi furyasına bu kez ABC  'The Gates' ile katıldı. İlk bölümüyle bir yaz dizisi olarak umut verdiğini söyleyebilirim. Gizemli The Gates kasabasında henüz ilk bölümde vampir ve kurt adamlarla tanıştık ve hızlı bir bölümle start verdi dizi. Prison Break’teki Nick Savrinn rolü ile hatırlayacağımız  Frank Grillo kasabanın yeni polis şefi Nick Monohan;  Nip/Tuck’-Kit, Stargate Universe-Commander Kiva ve Underworld:Rise of the Lycans-Sonja karakterleri ile hatırladığımız Rhona Mitra ise kocası Dylan ve çocuğuyla beraber The Gates'de yaşayan bir vampir olarak Claire Radcliff rolüyle ilk bölümde karşımıza çıktılar. Kurtadamlar, Devon,Peg gibi daha bir çok gizemli karakteri önümüzdeki bölümlerde daha iyi tanıyacağız. Ayrıca Monohan'ın henüz görevdeki ilk gününde kayıp olayı ile karşılaşmasının ve Radcliffleri şüpheli olarak görmesiyle olayın üstüne gitmesinin ardından polis merkezinde The Gates'in kurucusunun bu olayları fazla kurcalamamasını istemesi önümüzdeki bölümlerde kasaba ile ilgili yeni gerçekleri öğreneceğimizin habercisi. Dylan'ın 'Eğer burdan dışarı çıkarsak ırkımız evlat edindiğimiz kızı yaşatmaz' sözlerinin altında yatan neden de merak konusu. Bir kaç bölüm sonra dizinin akıbeti hakkında fikirlerimiz netleşir sanırım.

The Gates 1x02  'What Lies Beneath' Promo

International Predators Trailer yayınlandı














Nimrod Antal'ın yönetmenliğini, Robert Rodriguez'in de yapımcılığını üstlendiği ve USA'da 09 Temmuz 2010'da Predator hayranlarıyla buluşacak olan 'Predators' filmi için geçtiğimiz günlerde yayınlanan TV Spot ve filmden karelerin ardından 'International Predators Trailer' de yayınlandı.



Diğer başlıklar:    
Predators: Cuchillo karakteri (Danny Trejo) 
Coming Soon: PREDATORS - Kamera Arkası 
Predators'dan yeni kareler!  
Predators TV Spot - 2