8/07/2011

Pedowitz: ''Supernatural 7.sezonda sonlanmayabilir''










The CW'nin yeni başkanı Mark Pedowitz yaptığı açıklamada bu sonbaharda 7.sezonuyla karşımızda olacak Supernatural'in 7.sezon sonrasında da devam edebileceğinin sinyalini verdi.

Bilindiği üzere yaygın bir şekilde Supernatural'in bu sezonunun dizinin final sezonu olacağı konuşulmakta. Ancak, Pedowitz bu konuda henüz kesin bir kararın alınmadığını açık bir dille belirtti.

Basın turu esnasında Entertainment Weekly'e açıklamalarda bulunan isim ''Bu sezonun son sezon olarak tasarlanmadığını ve bu yönde geleceğe yönelik bir planın henüz olmadığını belirteyim. Önümüzdeki süreçte diziye karşı izleyicilerin ilgisini ve ortaya çıkacak reyting oranlarını hep birlikte göreceğiz. Ümidimiz bu güzel şovun devam etmesi yönünde'' şeklinde konuştu.

Anlaşılan bu sezonda da dizinin geleceğiyle ilgili konuşmalara sıkça şahit olacağız. Nisan ayında 7.sezon onayını alan dizinin yeni sezon çekimleri şu sıralar devam ediyor.



Jim Beaver, Supernatural'in bir bölümünün yazarlığını yapmayı planlıyor!

Castiel (Misha Collins) Supernatural'den ayrılıyor mu?










Supernatural'de Castiel karakterini canlandıran Misha Collins, yaklaşmakta olan diziden çıkışının kaçınılmaz olduğunu iddia etti.

Misha Collins daha önceden de açıklandığı gibi CW'nin uzun soluklu dizisinin yeni sezonunda düzenli oyuncu olarak yer almayacak ve son yapılan açıklamalara göre ise 7.sezonda sadece ilk iki bölümde gözükecek.

E! Online'a konuşan aktör ''Bu beklenen bir şeydi. Karışık duygular içerisindeyim. Şu anda başka şeyler yapmak için sabırsızlanıyorum. Vancouver'daki Supernatural'in eski ekibini özleyeceğim''

Böylelikle Misha Collins yeni sezonda ilk iki bölümden sonra yer almayacağını açıklayarak söylentileri doğrulamış oldu.

Jensen Ackles daha önceden yapmış olduğu açıklamada Castiel ile Sam ve Dean Winchester arasındaki ilişkinin onarılamayacak derecede zarar görmüş olabileceğini söylemişti.

Supernatural, 23 Eylül Cuma akşamı The CW ekranlarında yeni sezonu açacak. Yeni sezon 23 bölümden oluşacak.


 
Ben Edlund: ''Supernatural'de yeni tehdit büyük olacak!''

True Blood yıldızlarının gerçek hayattaki ilişki durumları!




















True Blood'un yıldızlarının normal yaşamlarındaki ilişki durumlarını merak edenler için People Magazine, 15 Ağustos'ta çıkacak olan sayısında güzel bir çalışma hazırlamış:

* Dizide son dönemde yıldızları bir türlü barışmayan Sookie & Bill ikilisini canlandıran Anna Paquin ile Stephen Moyer gerçek hayatta evli ve hatırlanacağı üzere geçen yaz 21 Ağustos Cumartesi günü Malibu'da gizli bir malikanede yakın dostlarının katılımıyla gerçekleştirilen düğün töreniyle hayatlarını birleştirmişlerdi.

* Alcide karakterini canlandıran Joe Manganiello ise 2009 senesinin başlarında tanıştığı aktrist ve model sevgilisi Audra Marie ile 2010'un Eylül ayında İtalya'da nişanlanmıştı.

* Dizinin sempatik karakteri Lafayette Reynolds'u oynayan Nelsan Ellis, kız arkadaşı Tiffany Snow ile birlikte.

* Sidney, Avustralya doğumlu oyuncu Ryan Kwanten (Jason Stackhouse) dizi kadrosunun bekar isimlerinden.

* True Blood'un Sam Merlotte'si Sam Trammell uzun süredir Missy Yager ile birliktelik yaşıyor. 2003 yılından bu yana beraber olan çift sene sonlarına doğru ikiz bebeklerine kavuşmak için oldukça heyecanlı.

* Sookie'nin yakın arkadaşı Tara Thornton'u canlandıran Rutina Wesley ise aktör Jacob Fishel ile evli.

* Karizmatik vampir Eric Northman olarak karşımıza çıkan Alexander Skarsgard bir seneyi aşkın bir süredir aktrist Kate Bosworth ile birlikteydi. Ancak magazin basınına yansıyan haberlere göre ikilinin geçtiğimiz haftalarda yolları ayrılmış..

* Hoyt karakterini canlandıran Jim Parrack ise 2008 yılından bu yana aktrist Ciere Parrack ile evli.

* Russell Edgington karakteriyle oldukça başarılı bir çıkış yapan 49 yaşındaki tecrübeli aktör Denis O'Hare geçtiğimiz günlerde twitter hesabından yaptığı açıklamayla uzun süredir beraber olduğu erkek arkadaşı Hugo Redwood ile Perşembe günü New York'ta evlendiğini duyurmuştu.
 
Denis O'Hare, Hugo Redwood ile New York'da evlendi!

True Blood 4.07 'Cold Grey Light of Dawn'dan 2 sneak peek yayında!










True Blood bu hafta 07 Ağustos Pazar akşamı HBO ekranlarında olacak. Yeni bölümün ismi ise 4.07 'Cold Grey Light of Dawn'.. Yazımızın devamında geçtiğimiz günlerde yayınlanan fragmanın ardından HBO tarafından yayınlanan iki yeni sneak peek videoyu bulabilirsiniz.

Yeni bölümde; vampir/cadı savaşı hızlanırken bir çok olay üst üste gelecek gibi gözüküyor. Marnie, ölü ruhlar tarafından ele geçirilince, Bill vampirleri ışıktan korumak amacıyla sevilmeyen bir önlem alır. Eric hafıza kaybına uğradıktan sonraki halini benimsemeye başlar. Luna, Sam'in düşündüğü adam olmadığının farkına varır. Lafayette'nin bilinci ve zihni genişler. Andy'nin Holly ile randevusu planlandığı gibi gitmez. Jessica'nın Hoyt ile söz konusu olan geleceği hakkında şüpheleri vardır. Alcide ve Debbie ise yeni sürülerine katılır. 

Yayınlanan kliplerde Jason ile Hoyt'un konuşmalarını ve Alcide ile Debbie'nin yeni sürülerine katılmaları esnasında düzenlenen törenden görüntüleri izliyoruz.

Debbie and Alcide Get Initiated
 

Jason Counsels Hoyt

 
True Blood 4.07 'Cold Grey Light of Dawn' promo ve bölüm özeti!

Malese Jow: ''Diziye geri dönmeyi beklemiyordum''









The Vampire Diaries'de Anna karakterinin canlandıran 20 yaşındaki genç aktrist Malese Jow diziye geri dönüşünün kendisi için de bir sürpriz olduğunu itiraf etti.

Anna (Jow), dizinin ilk sezonunda Jeremy (Steven R McQueen) ile yakınlaşmaya başlamış ve ikili aralarında duygusal bir yakınlaşma oluşmuştu ancak ilerleyen bölümlerde karakter öldürülmüş ve diziden ayrılmıştı.

İkinci sezonun nefes kesen ve sürprizlerle dolu final bölümünde ise Bonnie'nin yardımlarıyla ölümden geri dönen Jeremy, evdeyken Anna'yı görmüştü.

TV Fanatic'e konuşan aktrist '' Diziye geri dönme konusunda açıkçası önceden bir fikrim yoktu. Sonradan öğrendiğimde ise bunu sır olarak tuttum ve çevremdekiler final bölümünde beni görünce haliyle şaşkına uğradılar.''

Dizinin yapımcılarından Julie Plec ise bu geri dönüş hakkında daha önceden yorumlarda bulunmuş ve Anna ile Vicki (Kayla Ewell)'nin ana bir planları olduğunu belirtmişti.

Jow verdiği demeçte konuyla ilgili son olarak şunları söyledi: ''Anna'nın geri dönüşünün beraberinde neler getireceği konusunda emin değilim. Bu konuda çok fazla şey söyleyemeyeceğim. Dizinin akışında bunu hep beraber yaşayıp öğreneceğiz.''

The Vampire Diaries, 15 Eylül Perşembe akşamı The CW ekranlarında 3.sezonuyla karşımızda olacak.


 
Joseph Morgan: ''Klaus'un ailesiyle karşılaşmak için sabırsızlanıyorum''

Enisha Brewster 'The Vampire Diaries' kadrosuna katıldı!














15 Eylül'de The CW ekranlarında 3.sezonunu açmaya hazırlanan The Vampire Diaries'in yeni sezon oyuncu kadrosu genişlemeye ve diziye yeni karakterler katılmaya devam ediyor. 

Enisha Brewster diziye katılan yeni isim oldu. Aktristin dizide canlandıracağı karakterin ismi ise 'Gloria' olarak açıklandı. 

Karakter hakkında henüz çok fazla bilgimiz olmamakla birlikte söylenenlere göre Gloria bir cadı. Dizinin akışında Stefan ve Klaus ile karşılaşacak. Klaus'u görmesi kendisi için sürpriz olacak, Stefan'ı ise geçmişten hatırlayacak. Klaus kendisinden yardım talep edecek ancak bunu umursamayıp derhal yanından gitmelerini isteyecek. Bir süre sonra ise Damon kendisiyle Stefan hakkında irtibata geçecek..

Brewster, televizyon dünyasında daha önceden Meet the Browns ve One Tree Hill gibi dizilerde konuk oyuncu olarak yer almıştı. İşte aktristin yer aldığı yapımlardaki görüntülerden bazı kesitler: 

Enisha Brewster Reel


'Jack Coleman' Mystic Falls'a geliyor!