7/12/2011

Supernatural 7.sezonda 'Jo Harvelle' yeniden gözükebilir!












Supernatural'de canlandırdığı 'Jo Harvelle' karakteriyle hatırlayacağımız 29 yaşındaki İsrail doğumlu aktrist Alona Tal yaptığı açıklamada diziye dönüş yapabileceğinin işaretini verdi.

Dizinin ikinci ve beşinci sezonunda olmak üzere toplamda altı bölümde karşımıza çıkan Jo Harvelle karakteri hatırlanacağı üzere 2009 senesindeki 5.sezonun 10.bölümü olan 'Abandon All Hope'de annesi Ellen (Samantha Ferris)'in yanında dramatik bir şekilde ölmüştü.

FX'in yeni projesi Powers'ın pilot bölümüne katıldığını twitter'den duyuran güzel aktrist bu haberi vermesinin ardından 'Fakat başka haberlerim de yok değil' açıklamasında bulundu ve Supernatural'in yeni sezonu için açık kapı bırakan bir açıklamada bulundu.









Ellen Harvelle karakterini, hatırlanacağı üzere 6.sezonun 17.bölümü 'My Heart Will Go On'da Balthazar (Sebastian Roché) tarafından tekrar görmemiz sağlanmıştı. Bakalım şimdilik resmi bir açıklama olmasa da bu dedikodu ve söylemlerin resmileşmesiyle Jo Harvelle'yi Supernatural'de tekrar görebilecek miyiz.. 

Dean Winchester and Jo Harvelle 


Dean/Jo 'I'll wait for you always' 


Supernatural 7.sezon setinden haberler ve ilk kareler!

The Vampire Diaries 3.sezon setinden ilk fotoğraf!
















The Vampire Diaries'in 3.sezonunu beklemeye devam ettiğimiz şu günlerde ekip yeni sezon çekimleri için yavaş yavaş toplanıyor.

The CW'nin geçtiğmiz haftalarda açıkladığı takvime göre 15 Eylül Perşembe akşamı başlayacak olan 3.sezon öncesi set ortamından tarih yaklaştıkça bir çok haber ve fotoğraf yayınlanacak gibi gözüküyor.

Dizide Alaric Saltzman karakterini canlandıran 33 yaşındaki aktör Matt Davis, bugün twitter hesabından 3.sezon setine ait ilk fotoğrafı paylaştı. Nina Dobrev'in ön planda olduğu fotoğrafa bakılırsa yeni sezon çekimleri oldukça keyifli bir ortamda gerçekleştirilecek.

Twitter hesabını Ernesto Riley nickiyle kullanan oyuncu (http://twitter.com/#!/ernestoriley) fotoğrafı akşam üzeri takipçileriyle paylaştı.

The Vampire Diaries 3.sezon 15 Eylül'de başlıyor!

Kevin Alejandro: ''Nelsan Ellis'den çok şey öğrendim''













True Blood'da Jesus Velasquez karakterini canlandıran 35 yaşındaki aktör Kevin Alejandro, dizideki rol arkadaşı Nelsan Ellis'e övgüler yağdırdı.

TV dizisi Southland'dan da hatırlayacağımız ve True Blood'da son dönemde cadı olaylarıyla karşımızda olan aktör geçtiğimiz günlerde Los Angeles Times'a verdiği bir röportajda True Blood'daki erkek arkadaşı Lafayette Reynolds'u canlandıran Ellis'e çok şey borçlu olduğunu ifade etti.

''Beraberken ve çekimlerde gerçekten çok eğleniyoruz. Gerçek şu ki aramızda büyük bir kimya var, birbirimizle uyumluyuz, birbirimizi anlıyoruz. Ellis'in sanatını ve hareketlerini izlerken ondan çok şey öğrendim'' diye konuşan aktör Lafayette karakterinin benzersiz olduğunu ve mükemmel yazılmış bir karakter olduğunu belirtti.

True Blood, her Pazar HBO ekranlarında 9pm'de yayınlanmaya devam ediyor.

Veggie Burger with Bacon - Jesus/Lafayette

 
True Blood mekanları: 'Fangtasia'

True Blood 4.04 'I'm Alive and on Fire' promo ve bölüm özeti!









True Blood geride bıraktığımız hafta 'If You Love Me, Why Am I Dyin'?' bölümüyle karşımızdaydı. Dizinin yeni bölümü 17 Temmuz Pazar akşamı HBO ekranlarında olacak. Yeni bölümün ismi ise 4.04 'I'm Alive and on Fire' olacak. Yazımızın devamında yeni bölüm için yayınlanan promonun dışında geçen haftanın özet videosu ile dizide çalan parçaların listesini bulabilirsiniz. 

Yeni bölümde; Alcide, Eric'i arama konusunda Sookie'ye yardımda bulunuyor. Marnie, büyüyü ortadan kaldırmanın kılavuzunu aramaktadır. Bill, Bellefleurs ile ortak bir noktası,bağı olduğunu keşfeder. Jason'un zor durumu devam etmektedir, Hotshot'dan kurtulması için hasta olduğunu söyleyerek kendisini bırakmaları için söylemlerine acı çeker halde devam etmektedir. Arlene'in duvarda göreceği yazı ise evde korku dolu dakikalar yaşanmasına neden olacak..

Geride bıraktığımız hafta yayınlanan bölümde çalan müziklerin listesi ise şöyle:

“The Wreck of Us” - J Novak (Pam, Fangtasia'da beslenirken)
“If You Love Me (Why Am I Dyin’)” - Boxing Ghandis (Lafayette, Jesus ve Tara'nın evlerinin arka bahçesinde akşam yemeği yerken Eric konusunu tartıştıkları sırada)
“Montgomery Moonlight” - Ohio Sound Machine (Sookie, Alcide ile bilmese de Debbie'yi ziyarete gelirken)
“Restraining Order Blues” - Michelle Malone (Tara ve Sookie ikilisi Eric hakkında konuşurken)
“Nowhere” - G. DaPonte (Sam ve Tara'nın barın arkasında konuştukları esna)
“Who Needs Forever” (Thievery Corporation Remix) - Astrud Gilberto (Bill ve Portia akşam yemeğindeyken)
“Child’s Play” - Dave Pezzner (Pam'in Lafayette'yi Fangtasia’nın bodrumuna fırlattığı sırada)
“Season of the Witch” - Karen Elson (kapanış parçası)

4.04 'I'm Alive and on Fire' promo


4.03 özet video

 
Ryan Kwanten: ''Alan Ball, True Blood hayranlarını mutlu ediyor''

The Vampire Diaries 3.sezonun ilk bölümünden ipuçları!











The CW'nin sevilen dizisi The Vampire Diaries yapımcılarından Julie Plec, Elena'nın önümüzdeki sezon 18 yaşındaki haliyle karşımıza çıkacağını açıkladı.

TV Guide'a açıklamalarda bulunan Plec, 15 Eylül'de gerçekleşecek dizinin 3.sezon başlangıcında Elena'nın 18.yaş gününü kutlarken karşımıza çıkacağını söylerken, ''Geçen sezonun finalinden sonra kısa bir zaman atlaması yaşanacak ve Elena'nın doğum gününü kutlayacağız. Ancak Mystic Falls'ın alıştığımız özelliğine göre bu olay da sonuca, zirveye ulaşamayacak'' diye sözlerine devam etti.

Plec'in açıklamalarının devamı ise şöyle: ''Elena artık 18 yaşında ve Jeremy ile birlikte evde yaşamaları için teknik olarak ebeveyne ihtiyaçları yok. Yaşanan ölümlerden sonra artık kendi başının çaresine bakacak.''

Dobrev ve Damon'u canlandıran Ian Somerhalder ikilisinin şu anda gerçek hayatta partner olduğu düşünülebilir, Plec'e göreyse bu ilişkinin ekrandaki yansıması yani Damon ile Elena arasındaki durumlar iyice karmaşık hale gelecek. Plec'in bu konu hakkındaki ipuçları ise şöyle: ''Elena sezon boyunca Damon ile arasındaki karşılıklı çekimle sürekli bir mücadele halinde olacak ve bu durum onun için gerçekten büyük sorun yaratacak''. Ayrıca Stefan'ın karanlık geçmişinden gelen ve Stefan'ın tekrar o günlerine dönmesine sevinen Rebecca ile tanışacağız..


 
Popsugar Top 10: En seksi vampir ve kurt adamlar!