2/18/2011

The Vampire Diaries 2.15 'The Dinner Party' müzik listesi!














Dün akşam yayınlanan 2.15 The Dinner Party bölümüyle kaldığı yerden devam eden The Vampire Diaries'in bölüm müziklerini seçen müzik supervisorü Chris Mollere her hafta olduğu gibi bu hafta da dizi içerisinde çalan parçaların listesini twitter hesabında paylaşmış: (http://twitter.com/cmollere)

Bu haftanın müzik listesi şöyle:
1. Foster The People “Pumped Up Kicks”   
2. Pet Lions “When I Grow Old”    
3. The XX “Islands”   
4. The National “Lemonworld”    
5. The Airborne Toxic Event “Happiness Is Overrated”

Bu hafta dizide çalan bu beş parçanın videoları:

1. Foster The People “Pumped Up Kicks”   
 

2. Pet Lions “When I Grow Old”
 

3. The XX “Islands”    


4. The National “Lemonworld”  
  

5. The Airborne Toxic Event “Happiness Is Overrated”

The Vampire Diaries 2.16 'The House Guest' promo, bölüm konusu ve kareler!










The Vampire Diaries bugun The CW ekranlarında 'The Dinner Party' bölümüyle ikinci sezonun 15.bölümünü de geride bırakırken dizinin önümüzdeki hafta yayınlanacak yeni bölümü ise 24 Şubat Perşembe günü. Yeni bölümün ismi ise 2.16 'The House Guest' olacak. Yazımızın devamında gelecek hafta için yayınlanan kısa ve uzun iki promoyu ve bölümden bazı kareleri bulabilirsiniz. Dizinin bu haftaki bölümünün reyting oranlarına bakacak olursak; 'The Dinner Party' 18-49 aralığında 1.4 rating oranıyla toplam 3.01 milyon izleyici tarafından takip edildi.

Yeni bölüm 'The House Guest'in kısaca konusu ise şöyle: İtiraflar Gecesi — Katherine (Nina Dobrev)'in akıl oyunları herkesin sinirine dokunmaktadır. Fakat; Damon (Ian Somerhalder), Stefan (Paul Wesley) ve Elena (Nina Dobrev) şunun farkındadır ki Katherine'in Mystic Falls'un tarihiyle ve geçmişte yaşananlarla ilgili bilgisi kendilerinin hayatta kalabilmelerine yardım edecek bilgilerdir. Matt (Zach Roerig) ile olan ilişkisi konusunda hayal kırıklığına uğramış olan Caroline (Candice Accola), Matt'in dikkatini çekebilmek için yeni bir yol bulur. Alaric (Matt Davis), Jenna (Sara Canning)'ya şaşırtıcı bir itirafta bulunur ve Katherine de Damon'a farklı bir şekilde itirafta bulunur. Stefan ve Bonnie (Katerina Graham), Jonas (Randy Goodwin) ve Luka (Bryton James)'yı hep birlikte çalışmaları gerekliliği konusunda ikna etmeye çalışmaktadır ancak Jonas'ın güven eksikliği şiddetli ve ateşli bir yüzleşmeye yol açacaktır.

The Vampire Diaries Extended Promo 2x16


The Vampire Diaries Promo 2.16 'The House Guest'


Bölümden kareler