4/11/2011

The CW'nin zombi dizisi 'Awakening'in kadrosu şekilleniyor!













AMC'nin The Walking Dead isimli zombi dizisinin gördüğü büyük ilgi üzerine bir süre önce The CW bünyesine zombi temalı yeni bir dizi 'Awakening'i katacağını açıklamıştı. Awakening, zombi istilası sonucu hayatta kalmaya, kurtulmaya çalışan iki kız kardeş üzerine odaklanan bir dizi olacak.

Dizinin senaristliğini aynı zamanda yapımcı kadrosunda da yer alan William Laurin ve Glenn Davis (The Listener) üstlenirken dizinin diğer yapımcıları ise Howard T. Owens (Master Chef, The Biggest Loser), Carolyn Bernstein ve Todd Cohen isimlerinden oluşuyor.

Çekimleri Toronto'da gerçekleştirilen olan Awakening'in pilot bölüm yönetmenliğini ise David Von Ancken yapacak. Ancken, daha önceden TV filmi Hell on Wheels dışında Californication, The Vampire Diaries, Heroes, The Shield, OZ ve Memphis Beat gibi dizilerde yönetmenlik yapmıştı.

Dizinin oyuncu kadrosu ile ilgili bilgiler ise şu şekilde:

Dizide iki kız kardeşi canlandıracak olan isimler Meredith Hagner ve Lucy Griffiths olacak. Lights Out'daki Ava karakteriyle tanıyabileceğimiz 1987 doğumlu Hagner, dizide 'Jayce Lestrade'yi canlandıracak.










1986 doğumlu İngiliz aktrist Lucy Griffiths ise özellikle BBC'de yayınlanan Robin Hood dizisindeki Marian karakteriyle tanınmakta. Dizide 'Jenna Lestrade' karakteriyle karşımıza çıkacak olan isim kız kardeşlerden yaşça büyük olanını oynayacak.














Brian Hallisay ise dizide 'Matt Yeager' karakterini oynayacak. Griffiths'in canlandırdığı Jenna'nın erkek arkadaşı rolünde olacak. Özellikle Will Davis'i canlandırdığı Privileged ile hatırlanabilecek 33 yaşındaki aktör Eastwick, Medium ve Bone gibi dizlerde de rol almıştı. Hallisay'in, Scott Spiegel'in yönetmenliğini yapacağı Hostel: Part III kadrosunda da olduğunu hatırlatalım.











Titus Welliver ise 'The Hunter' olarak dizide yer alacak isimlerden. Welliver, dizide orta yaşlı, gümüş rengi saçlara ve delici bakışlı gözlere sahip, koyu renk bir palto giyen, hayatını yaşayan ölüleri avlamaya adamış gizemli bir zombi avcısı rolünde olacak. The Good Wife, Deadwood, Lost ve Sons of Anarchy gibi yapımlar 50 yaşındaki aktörün dizi dünyasında kadrosunda yer aldığı yapımlardan bazıları. The Closer, Supernatural ve Prison Break ise misafir oyuncu olarak gözüktüğü dizilerden.









 
Marco Grazzini dizinin pilot bölümünde gözükecek olan konuk oyunculardan birisi olacak. Aktör, daha önceden Being Erica ve Nikita gibi yapımlarda da misafir oyuncu olarak yer almıştı. John Charles Meyer (CSI: NY) de pilot bölümde gözükecek bir diğer isim.

Önümüzdeki sene izleyebileceğimiz dizinin ne zaman ekranlara geleceği konusunda henüz net bir bilgi yok. The Walking Dead'in ardından farklı bir tat veren yeni bir zombi dizimiz olması ümidiyle diyelim..

Awakening, The CW'nin 2011-2012 yayın takvimine giremedi!

Emily Rose'nin objektifiyle Haven 2.sezon çekim setinden fotoğraflar!














2.sezon çekimlerine bu ayın başında Chester, Nova Scotia'da start verilen Haven'in Audrey Parker'i Emily Rose twitter hesabından dizi setinden fotoğrafları takipçileriyle paylaşmaya devam ediyor. Çekimlerin büyük bir bölümü ilk sezonda olduğu gibi Chester, Hubbards ve Lunenburg'da gerçekleştirilecek olan ve Temmuz ayında yeni sezonunu izleyebileceğimiz dizinin çekim setinden Rose'nin objektifiyle kareler:




 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fringe 3x19 'Lysergic Acid Diethylamide' promo #2 - sneak peek!









Fringe üç haftalık aranın ardından 15 Nisan Cuma günü yayınlanacak olan 3x19 'Lysergic Acid Diethylamide' bölümüyle bu hafta ekranlara geri dönüyor. Bölüme ismini veren LSD yani Lysergic Acid Diethylamide hakkında bilgi için: LSD - Vikipedi. 'Lysergic Acid Diethylamide' bölümünün ardından diziye başka ara verilmeden kalan bölümlerin yayınlanmasıyla beraber Fringe, 06 Mayıs tarihinde sezon finalini yapacak. Fox, yeni bölüm için daha önceden yayınladığı promonun ardından bir yeni promo ile sneak peek yayınladı:

Fringe Promo (2). 3X19 "Lysergic Acid Diethylamide"
 

Fringe Sneak Peek #1- 3x19: "Lysergic Acid Diethylamide"


Fringe 3x19 'Lysergic Acid Diethylamide' promo, bölüm konusu ve bu haftanın reyting raporu!

Ian Somerhalder 'Regis & Kelly'e konuk oldu: ''Benim kız arkadaşım Vampire Diaries! ''









The Vampire Diaries'in yıldızı Ian Somerhalder geçtiğimiz günlerde talk şov programı Regis & Kelly'e konuk olarak katıldı. Oldukça neşeli geçen programda Somerhalder kendisine yöneltilen 'Herkes kız arkadaşınız olup olmadığını merak ediyor'' sorusuna ''Evet var, The Vampire Diaries. Çok emek isteyen birisi'' cevabını verdi:)

Damon önümüzdeki bölümlerde karanlık yüzü ile mücadele etmeye devam edecek ve bu mücadele dizinin yaklaşan bölümlerinde daha ön plana çıkacak. Klaus'un gelmesi ile birlikte kardeşi Stefan ile birlikte ciddi bir mücadeleye gireceklerini belirten Ian Somerhalder, programda Lost ve The Vampire Diaries öncesi yaşamından da bahsetti.



The Vampire Diaries (Nisan-Mayıs) yayın takvimi! Sezon finalinin ismi: 'As I Lay Dying' oldu!