6/14/2010

The 5:19 Show - The Vampire Diaries (Nina, Paul and Ian)














13 Mayıs'ta ilk sezonu heyecanlı bir final sahnesiyle kapatan The Vampire Diaries oyuncuları Nina Dobrev (Elena Gilbert), Paul Wesley (Stefan Salvatore) ve Ian Somerhalder (Damon Salvatore) geçtiğimiz günlerde The 5:19 Show'da AJ Odudu'nun konuğu oldu. BBC Switch'in yayınladığı videolarda The Vampire Diaries oyuncuları gayet eğlenceli gözüküyor.


AJ meets Nina, Paul and Ian from The Vampire Diaries. They mainly talk about rocket boots. bbc.co.uk/519show 


AJ challenges Nina, Paul and Ian to guess who fans think phone their mum the most. bbc.co.uk/519show

True Blood - 3x02 - Beautifully Broken - Promo









True Blood'un 3.sezonu dün gece yayınlanan 'Bad Blood' bölümüyle start verdi. 20 Haziran'da yayınlanacak olan 'Beautifully Broken' bölümü için ise ilk promo yayınlandı.


Happy Town 1x06 'Questions and Antlers' promo














ABC'nin düşük reytinglerle başlayan ve bu yüzden 19 Mayıs'daki 'Slight of Hand' bölümünden sonra 3 hafta ara verip daha sonra kalan bölümlere düzenli devam eden Happy Town'da 6.bölümün ismi: Questions and Antlers. Haftalar ilerledikçe 'Magic Man'in gizeminin ve heyecanın arttığı dizide son bölümün finalinde Merritt, Georgia-Andrew'in durumlarının ne olacağı ve 6.bölümde gelişecek yeni olaylar heyecanı arttıracak.. Yeni bölüm 16 Haziran Çarşamba günü.

Happy Town 1x06 'Questions and Antlers' Preview

Coming Soon: The Divide (The Fallout)














Yönetmen: Xavier Gens
Senaryo: Karl Mueller, Eron Sheean
Gösterim Tarihi: USA 2011
Tür: Gerilim,aksiyon
Oyuncu Kadrosu: Michael Biehn, Milo Ventimiglia, Lauren German, Rosanna Arquette, Courtney B.Vance, Michael Eklund
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1535616/
Web Sitesi: http://www.thedividethemovie.com/

Yazıp yönettiği ve 2007 Horrorfest'in en iyi filmi olarak görülen Frontiere(s) ile dikkatleri üzerine çeken ve ardından Hitman'in yönetmenlik koltuğuna oturan Xavier Gens'in dikkat çekici yeni projesinde M.Biehn ve gerilim film-dizilerinin popüler yeni güzellerinden Lauren German gibi isimler var. Film henüz yapım aşamasında ve önümüzdeki sene vizyona girmesi bekleniyor..

Michael Biehn ("Terminator"), Lauren German ("Texas Chainsaw Massacre", "HOSTEL 2"), Rosanna Arquette ("THE BIG BLUE", "PULP FICTION"), Milo Ventimiglia (Peter Petrelli of the series "Heroes"), Ashton Holmes ("A HISTORY OF VIOLENCE), Courtney B. Vance (Ron Carver in the series "NEW YORK: CRIMINAL DIVISION), Ivan Gonzales (" TAXI 4 "), Michael Eklund (" Watchmen "," The Imaginarium of Doctor Parnassus ") and Peter Stormare (" ARMAGEDDON ", John Abruzzi in "Prison Break")


The Divide Teaser Trailer