7/06/2011

The Vampire Diaries'de Bonnie'nin aşk hayatında sorunlar çıkacak!









The CW'nin sevilen dizisi The Vampire Diaries'in yapımcı kadrosunda yer alan isimlerden Julie Plec, Katerina Graham'ın canlandırdığı Bonnie Bennett'in aşk hayatında yeni sezon içerisinde bazı sorunların baş göstereceğini belirtti.

Bonnie (Katerina Graham), son süreçte Jeremy (Steven R McQueen) ile flört etmeye başlamış ve sezon finalinde öldürülen Jeremy'i cadı güçlerini kullanarak diriltmeyi başarmıştı. Ancak, Jeremy hayata geri döndüğünde ölü eski kız arkadaşları Vicki (Kayla Ewell) ve Anna (Malese Jow)'yı görebildiğini keşfetmişti.

Entertainment Weekly'e konuşan Plec'e göre bu gelişmeler Bonnie ile Jeremy'nin aşk hayatında sıkıntı yaratabilir ve sorunlara neden olabilir. ''Bonnie'nin Jeremy'e olan aşkı ve onu hayata geri getirmesi Jeremy'nin kendisi için duygusal önemi olan iki kişiye erişimini sağladı. Böylece ilk kez Bonnie'yi ilişkinin zorluklarında gezinirken göreceğiz.''diyen yapımcı ''Bu cadı olmak ya da yüz cadı gücüne sahip olmakla ilgili bir durum değil. Bu, bir erkeği seven ve kalbi biraz kırılmış bir kızla ilgili. Bonnie'yi yeni sezonda bu durumda ve yeni şeyler keşfederken görmek ilginç olacak'' diye sözlerine devam etti.

The Vampire Diaries'in 3.sezonu 15 Eylül Perşembe günü The CW ekranlarında başlayacak..

Bonnie & Jeremy kiss

 
Damon Salvatore “Behind Blue Eyes” Fan Videosu!