9/15/2010

The Vampire Diaries 2.02 'Brave New World' Preview












09 Eylül Perşembe günü yayınlanan ikinci sezonun ilk bölümü 'The Return' ile yeni sezona merhaba diyen 'The Vampire Diaries', 16 Eylül günü yayınlanacak 2.bölüm 'Brave New World' ile kaldığı yerden devam edecek. Yeni bölüm için yayınlanan promo ve sneak peek'lerin ardından bu kez dizinin yapım yönetmenlerinden Kevin Williamson ve Julie Plec, dizinin ikinci bölümü ile ilgili açıklamalarda bulunuyor. Videoyu yazımızın devamında bulabilirsiniz. İkili özellikle Caroline Forbes ve Tyler Lockwood ile ilgili açıklamalarıyla ikinci bölümde nelerle karşılaşacağımızın ipuçlarını veriyor.

İkinci bölümün kısaca konusu şöyle: Çaresiz ve şaşkın durumdaki Caroline (Candie Accola) hastaneden ayrılır ve Mystic Falls Festivali'ndeki arkadaşlarının yanına döner. Damon (Ian Somerhalder) hemen müdahele etmek ister ancak Stefan (Paul Wesley) ve Elena (Nina Dobrev) Caroline'yi korur. Matt (Zach Roerig), Caroline'nin davranışları karşısında şaşkına dönmesine rağmen yine de ona karşı hislerini söylemeye çalışır. Tyler'in amcası Mason (Taylor Kinney) konusunda şüpheleri olan Damon, Tyler (Michael Trevino)'in değişken kişiliğinden faydalanıp Mason'un sırrını ortaya çıkarmaya çalışır. Etrafında olup bitenlerden dolayı üzgün olan Bonnie ise (Katerina Graham) öfkesini Damon'dan çıkarır.

The Vampire Diaries - Brave New World Episode Preview

Executive Producers Kevin Williamson and Julie Plec talk about "The Vampire Diaries" episode 202, "Brave New World."




















İlgili Başlıklar: 
The Vampire Diaries 2.02 'Brave New World' Sneak Peek ve Promo #2
The Vampire Diaries 2.02 'Brave New World' Promo
The Vampire Diaries 2.02 'Brave New World'den yeni kareler!


'Supernatural' 6.sezon full trailer! İlk uzun fragman yayında!
















'Supernatural' sadece dokuz gün sonra, 24 Eylül Cuma günü yayınlanacak olan 'Exile on Main Street' bölümüyle 6.sezona start verecek. Kısa süreli promoların ardından yayınlanan ilk fragman çok daha doyurucu. 6.sezon fragmanını yazımızın devamında bulabilirsiniz. Bu arada 6.sezon ile ilgili ufak bir kaç not: Dördüncü sezon "In The Beginning" bölümünde rol alan Mitch Pileggi (Samuel Campbell) ve dizinin ikinci sezonunda rol alan Frederic Lehne (Azazel) yeni sezonda tekrar gözükecek isimler olacak.  Ayrıca bir diğer sürpriz ise 15 Ekim'da yayınlanması planlanan 6.sezon bölümlerinden 'Weekend at Bobby's' bölümünde yönetmenlik koltuğundaki isim olarak Jensen Ackles'i görecek olmamız..

Supernatural Season 6 Trailer




Supernatural 6.01 “Exile on Main St.” - 2 Sneak Peek
Supernatural 6x01 'Exile on Main Street' Promo ve bölümden kareler!
Supernatural 6.sezon '6.01 Exile on Main Street' 3 yeni promo ve Jared Padalecki'den fanların sorularına cevaplar!
Supernatural 6.sezon posteri yayınlandı!