4/27/2011

Dexter Video: "Who's this skunk?" - Debra









Önümüzdeki ay içerisinde yeni sezon çekimlerinin start vermesi beklenen Dexter'den uzun süredir yeni haberler gelmiyor. Bu boşlukta dizinin geçmiş sezonlarından hoş bir sahneyi paylaşalım:) Sahne, dizinin ikinci sezonunun yedinci bölümü 'That Night, a Forest Grew'den..



Dexter 6.sezon çekimleri ne zaman başlayacak?

Supernatural 7.sezon onayını aldı!










The CW'den bir güzel haber de Supernatural hayranları için geldi. The Vampire Diaries, America's Next Top Model, Gossip Girl ve 90210 yapımlarını bir sezon daha yenileyen The CW, kuşkusuz yeni sezonunun olup olmayacağı en çok merak edilen dizisi Supernatural'e de yeni sezon onayını verdi ve 7.sezon böylece kesinleşmiş oldu. 

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz aylarda CW başkanı Dawn Ostroff ile dizi kadrosundan Jim Beaver'in yeni sezonun olması konusunda umut verici açıklamaları olmuştu. Geçtiğimiz dönemlerde aslında beş sezon olarak planlandığı açıklanan dizi altıncı sezon onayını da almış, bu sebeple yedinci sezon için herkeste bir soru işareti oluşmuştu.

Bakalım senaristler yeni sezonda bizlere nasıl bir hikaye sunacak.. 7.sezon sonbahar döneminde ekranlarda olacak..

Supernatural'in 7.sezonu hakkında bu kez CW başkanı konuştu!

Nina Dobrev, Seventeen Magazine özel fitness sayısına kapak oldu!














The Vampire Diaries'de iki farklı karakteri -Elena Gilbert ve Katherine Pierce'yi- canlandıran Sofya, Bulgaristan doğumlu sempatik oyuncu Nina Dobrev, Seventeen Magazine'nin özel fitness yayını için derginin kapağında yer alan isim oldu. Yazımızın devamında Nina'nın birbirinden güzel fotoğraflarının yanında çekimlerin kamera arkasını gösteren videoyu da bulabilirsiniz.

Sağlıklı ve aktif kalmak adına neler yaptığıyla ilgili dergiye mini bir röportaj da veren Nina, sıklıkla yoga yaptığını, haftada üç ya da dört kez yoga seansında bulunduğunu ve bunun kendisini rahatlatmak için bir kaçış olduğunu belirtti. Plajda sadece uzanıp güneşlenenlerden olmadığını plaj voleybolu, yüzme ve sörfü çok sevdiğini de belirten Nina yoga konusunda henüz bir sertifikası olmadığını ama kendisini yoga eğitmenliği yapacak donanımda hissettiğini söyledi.

Nina Dobrev - Seventeen Fitness Magazine


The Vampire Diaries 3.sezon onayını aldı!











Bu hafta yayınlanacak bölümünün ardından sezon finali için geriye sadece iki bölümün kalacağı The Vampire Diaries için pek şaşırtıcı olmayan ancak duyması mutluluk verici bir gelişme! The Vampire Diaries 3.sezonuyla da The CW ekranlarında olmaya devam edecek. Kanalın yaptığı basın açıklamasıyla duyurulan karara göre yeni sezon her zaman olduğu gibi sonbahar döneminde ekranlara gelecek.

Ian Somerhalder, Nina Dobrev ve Paul Wesley'in ana karakterleri canlandırdığı dizi kanalın en gözde ve güçlü yapımları arasında yer alıyordu. Aldığı reyting ve gördüğü ilgiyle kanal yetkililerinin yüzünü ilk sezonundan bu yana güldüren dizinin yeni sezon onayını resmi olarak alması beklediğimiz bir gelişmeydi. Kanal aynı zamanda America's Next Top Model, Gossip Girl, 90210 ve Supernatural için de yeni sezon onayı verdi..

Nina Dobrev ve Ian Somerhalder birlikte mi?
Tonner Doll Company'den The Vampire Diaries oyuncakları!

The Vampire Diaries 2.20 'The Last Day' sneak peek!











The Vampire Diaries yeni bölümüyle 28 Nisan Perşembe günü karşımızda ve yeni bölümün ismi ise 2.20 'The Last Day' olacak. Yeni bölüm için yayınlanan fragmanın ardından The CW bir de sneak peek yayınladı. Damon ve Stefan arasında geçen bölüm iyice alevlenen uyuşmazlık anlaşılan bu bölümde iyice ortaya çıkacak. Klipte Damon, Stefan'a Elena'nın Elijah'a güvenme ve onunla işbirliği yapma kararını onaylamamaları gerektiği ve Elijah'a güven olmayacağı, sonunda Elena'nın zarar görebileceğini söylerken Stefan ise Elena'nın kararına destek veriyor.

The Vampire Diaries - The Last Day Clip

 
The Vampire Diaries 2.20 'The Last Day' promo, bölüm konusu, kareler ve geçen haftanın müzik listesi & reyting raporu!