8/22/2010

True Blood'un Sookie ve Bill'i - Anna Paquin&Stephen Moyer- Evlendi!















Yaz sezonunun en çok sevilen ve izlenen dizilerinden True Blood'da Bill-Sookie ikilisine hayat veren Anna Paquin ve Stephen Moyer, 21 Ağustos Cumartesi günü Malibu'da gizli bir malikanede yakın dostlarının katılımıyla gerçekleştirilen düğün töreniyle hayatlarını birleştirdi. Düğüne Anna Paquin'in yeni filmi The Romantics'deki rol arkadaşlarından Elijah Wood, True Blood'da Arlene Fowler karakterini canlandıran Carrie Preston ve eşi Michael Emerson, yine dizide Sookie'nin yakın dostu Tara'ya hayat veren Rutina Wesley, Hoyt rolündeki Jim Parrack, True Blood dizisinin yaratıcısı Alan Ball, Sam Marlotte karakterini canlandıran Sam Trammell, Terry Bellefleur rolündeki Todd Lowe ile dizi ekibinden Audrey Fisher gibi bir çok isim katıldı.








































Düğün töreninden daha fazla fotoğraf için tıklayınız:
Friends And Family At The Anna Paquin And Stephen Moyer Wedding - Pictures - Zimbio

True Blood oyuncuları Alex, Anna ve Stephen'den yeni 'Rolling Stone' pozları!
True Blood oyuncuları Alex, Anna ve Stephen 'Rolling Stone' kapağında!
 

Persons Unknown 1x10 'Identity' Recap / Bölüm Özeti












NBC'nin  yaz döneminde başlattığı  'Persons Unknown' geçtiğimiz Cumartesi günü 10.bölümü de geride bıraktı. Bir sabah uyandıklarında nerede olduklarını bilmeyen 7 farklı kişinin başından geçen olaylarla başlayan gizemli ve merak uyandırıcı dizinin 21 Ağustos Cumartesi günü yayınlanan ve  Liam Ulrich'in kasabaya otelin yeni gece müdürü olarak giriş yaptığı 'Identity' isimli bölümün kısa bir özet videosunu yazımızın devamında bulabilirsiniz.

Bu arada dizinin yayın akışıyla ilgili önemli gelişmeler var. Haftaya yayınlanması gereken 11. bölüm 'Seven Sacrifices'  NBC'nin aldığı kararla online olarak şu anda net üzerinden izlenebiliyor ( Persons Unknown - Seven Sacrifices - Video - NBC.com ) Sadece internetten yayınlanacak olan bu bölümün ardından haftaya yani 28 Ağustos Cumartesi günü ise NBC ekranlarında ilk sezonun geriye kalan bölümleri olan 12.bölüm 'And Then There Was One' ile 13.bölüm 'Shadows in the Cave' birlikte yayınlanıp iki saatlik bir yayınla sezon finali gerçekleştirilecek. 

Two Minute Replay 'Identity'
Please wait..

Irishman Liam Ulrich replaces the fallen Night Manager, upping the ante in 
The Program's diabolical game of psycho cat and mouse.

İlgili Başlıklar:  
Persons Unknown 1.10 'Identity ' - Promo 
Persons Unknown 1x09 'Static' Recap / Bölüm Özeti