7/16/2011

Fringe 4.sezon ilk teaser yayında: 'Where Is Peter Bishop?'









Fringe'nin 23 Eylül Cuma tarihinde başlayacak olan 4.sezonuna yaklaşırken yavaş yavaş tanıtım videoları ve setten haberler gelmeye başladı. Ve merakla beklenen yeni sezon için ilk teaser video geçtiğimiz gün yayınlandı.

10 saniyelik kısa klip 'Peter Bishop' karakteri üzerine odaklı. Klipte; Peter'i Olivia'ya ''Burada şimdi açıklamaya başlayamayacağım bazı şeyler oluyor. Ve yapabilene dek hiç bir yere gitmiyorum'' sözlerini iletirken görüyoruz.

Şaşırtıcı ve soru işaretleriyle dolu 3.sezon finalinin ardından yapımcılar anlaşılıyor ki yeni sezon başlangıcına dek bizleri daha çok meraklandıracağa benziyor. 

FRINGE - "?" Teaser One 


Jared Harris: ''Fringe'ye dönmek isterim!''

True Blood 4.04 'I'm Alive and on Fire'den 3 yeni sneak peek ve kareler!










True Blood'un yeni bölümü 4.04 'I'm Alive and on Fire' 17 Temmuz Pazar akşamı HBO ekranlarında olacak. Yayınlanan promonun ardından HBO diziden üç yeni klibi paylaştı. Bölümden bazı kareler ile birlikte yazımızın devamında bulabilirsiniz. Yeni bölümde; Alcide, Eric'i arama konusunda Sookie'ye yardımda bulunuyor. Marnie, büyüyü ortadan kaldırmanın kılavuzunu aramaktadır. Bill, Bellefleurs ile ortak bir noktası,bağı olduğunu keşfeder. Jason'un zor durumu devam etmektedir, Hotshot'dan kurtulması için hasta olduğunu söyleyerek kendisini bırakmaları için söylemlerine acı çeker halde devam etmektedir. Arlene'in duvarda göreceği yazı ise evde korku dolu dakikalar yaşanmasına neden olacak. Sam ise Luna ile daha fazla vakit geçirmeye başlayacaktır.

Clip: Bill questions Pam:


Clip: Alcide comes to Sookie’s aid:
 

Clip: Marnie is asked to reverse the spell:















True Blood 4.04 'I'm Alive and on Fire' promo ve bölüm özeti!

The Vampire Diaries 3.sezon kadrosunda yeni bir isim: David Gallagher














15 Eylül Perşembe günü 3.sezonunu açacak olan The Vampire Diaries'de oyuncu kadrosu genişlemeye devam ediyor. Yeni sezonda yeni yüzlerle karşılaşmaya hazır olalım!

İşte bunlardan birisi. 26 yaşındaki aktör David Gallagher dizinin yeni sezon kadrosunda yer alacak. TV Line'ın açıklamasına göre yakışıklı aktör yaklaşmakta olan sezonun ilk iki bölümünde gözükecek. Callagher'ın, Tennessee'de Klaus (Joseph Morgan) ile tanışan 'Ray Sutton' isimli bir kurt adamı canlandırması bekleniyor. 

Daha önceden sinema dünyasında Super 8 filminin kadrosunda yer alan aktör, televizyon dünyasında ise 7th Heaven'de Simon Camden karakteri ile yer almıştı. Numb3rs, Smallville, Bones ve Without A Trace gibi yapımlarda ise konuk oyuncu olarak yer aldı.


 
Nina Dobrev ve Ian Somerhalder birlikteliklerini doğruladı mı?

Alphas 1.02 'Cause and Effect' promo ve bölümden kareler!














Syfy'nin bu hafta yayınlanan pilot bölümüyle ekranlara sunduğu aksiyon, bilim kurgu tarzındaki yeni dizisi Alphas önümüzdeki hafta 18 Temmuz Pazartesi akşamı Syfy ekranlarına yeni bölümü ile gelecek. Yeni bölümün ismi 1.02 'Cause and Effect' olacak. Yazımızın devamında yeni bölüm için yayınlanan kısa fragman ile bölümden yayınlanan kareleri bulabilirsiniz.

Dizide sıra dışı güç ve yeteneklere sahip olan insanlardan oluşan 'Alphas' gizli bir ekip olarak suç olaylarını araştırmaktadır. İlk bölümde 'hayalet'in peşine düşen ekibi bakalım önümüzdeki bölümlerde ne gibi sıradışı olaylar bekliyor olacak. Alphas, bu hafta başında yayınlanan pilot bölümüyle kanal için oldukça iyi sayılabilecek reyting oranlarına ulaştı. İlk bölümü ortalama 2.5 milyon izleyici takip etti.

Cause & Effect - Next Episode - Alphas


1.sezon fragman















.