7/27/2010

True Blood 3.07 ' Hitting The Ground' - Promo #2









Pazar günü yayınlanan 'I Got a Right to Sing the Blues' bölümüyle 3.sezonun 6.bölümünü de geride bırakan True Blood, 01 Ağustos Pazar günü yayınlanacak olan 3:07 'Hitting Ground' bölümü ile kaldığı yerden devam edecek. Son iki haftada oldukça hareketlenen dizide yeni bölümün 2.fragmanı da oldukça heyecan uyandırıyor..

True Blood  3.07 ' Hitting The Ground' - Promo #2 
 
Imperiled by Lorena, Sookie goes to extremes in her attempt to save Bill – with unforeseen consequences. Sam infiltrates a dogfighting ring to extricate Tommy from his parents’ greedy influence. Jason heads to jail to uncover the truth about Crystal; Summer makes a home-cooked play for Hoyt’s affections; Debbie vows revenge on Alcide; Eric uses Hadley as bait to get information from Sophie-Anne; Russell turns his back on the Authority, and on the Magister.

İlgili Başlıklar:   
True Blood 3:06 'I Got a Right to Sing the Blues' Recap / Bölüm Özeti
3x03 True Blood - Bill and Lorena's sex scene


Persons Unknown 1.08 'Saved ' - Promo









Olağan Şüpheliler'in senaristi Christopher McQuarrie'ın kaleme aldığı NBC'nin 13 bölümlük olması beklenen yaz dizisi 'Persons Unknown' geçtiğimiz Cumartesi günü 7.bölümü de geride bıraktı. Bir sabah uyandıklarında nerede olduklarını bilmeyen 7 farklı kişinin başından geçen olaylarla başlayan gizemli ve merak uyandırıcı dizinin 24 Temmuz Cumartesi günü yayınlanan 'Smoke and Steel' isimli 7.bölümünün ardından 31 Temmuz Cumartesi günü yayınlanacak yeni bölüm olan 'Saved' için yayınlanan promoyu aşağıda bulabilirsiniz. Son bölümün finalinin ardından yeni bölüm için merakla beklediğimiz dizinin promosunda ana tema Joe: Ölü mü yoksa diri mi? - O bir kahraman mı yoksa casus mu? Yeni bölümde bu soruların cevabını bulacağız anlaşılan.

Persons Unknown 1.08 'Saved ' - Promo
 
Dead or alive? Unwilling to sacrifice his love for Janet, Joe's forced to undergo the dangerous process of reprogramming.

İlgili Başlıklar:   
Persons Unknown 1x07 'Smoke and Steel' Recap / 2 dakikalık özet


Bonnyfood