11/19/2010

Fringe 3x08 "Entrada" promo, sneak peek, bölüm konusu ve kareler!










Dün akşam yayınlanan  'The Abducted' bölümüyle üçüncü sezonun yedinci bölümünü de geride bırakan Fringe, 02 Aralık'da kaldığı yerden devam edecek. Yayınlanacak yeni bölümün ismi ise 3.08 'Entrada'. Yayın tarihinden de anlaşılacağı üzere dizide bir haftalık bir ara söz konusu. 'Entrada' ile ilgili yayınlanan promo, sneak peek ve kareleri yazımızın devamında bulabilirsiniz. Bölüm özeti ise kısaca şöyle: Peter son olaylarla başa çıkabilmek için mücadele eder. Olivia ise kendisiyle müttefik olacak birini aramaktadır. Fringe takımı evrenler arası iletişim gerçekleştirebilen bir cihaz tespit eder. 

Fringe - Promo 3x08 ("Entrada") 

Peter struggles to cope with recent events. A device that communicates between universes is discovered. 
 
Fringe - Sneak Peek 3x08 ("Entrada") 

AltBroyles: "Seni rahat ettirmek için yapabileceğim herhangi bir şey var mı?"
Olivia: "Burada olmanın sebebi bu değil. Sen kendi içini rahatlatmak için buradasın."

AltBroyles: "Belki de."
Olivia: "Bana ne yapacaklar biliyor musun, bu izlerin alnımda neden bulunduğunu?" "Beni geri yolluyorlar. Beni sizin Oliva ile takas edecekler. Ama öncesinde beni öldürecekler, beynimi kesecekler ve üzerinde çalışacaklar." "Lütfen bana yardım et!" "Beni buradan çıkarabilirsen, eve kendim gidebilirim."
AltBroyles: " Yapamam, Sizinkinin yaptıkları yüzünden benim Dünya'm ölüyor.Eğer sana yardım edersem..."
Olivia: "Düşündüğünün tersine benim Dünya'm seninkiyle savaşta değil." "Bütün bunlar bir adamın, bir çocuğu kurtarmak için bu tarafa geçmesi yüzünden başladı." "Ve 25 yıl sonra ben, aynı çocuğu kurtarmak için geri geldim.” “Ölmeme göz yumarsan, o zaman size saldıracağız ve savaşacağız.” “Fakat gitmeme izin verirsen iki evren de hayatta kalabilir.” “Başka bir yolu olmalı ve sana söz veriyorum onu bulacağım.”