5/27/2011

David Fury, senarist - yapımcı olarak Fringe 4.sezon kadrosuna katıldı!









06 Mayıs'ta yayınlanan 'The Day We Died' isimli 3.sezon final bölümüyle birlikte yeni sezona kadar araya giren Fringe'nin 4.sezonunu merakla bekliyoruz. Bu sürece kadar dizi, yeni sezonda nelerle karşılaşacağımız hakkında ipuçları, kadroya katılan ya da ayrılan isimlerin haberleri gibi bir çok konuyla gündemimizde olacak.

52 yaşındaki yapımcı, senarist David Fury, Fringe yaratıcı ekibine katılan yeni isim oldu. Fury, dizi ekibin katılacağını twitter hesabından yaptığı açıklamayla duyurdu. Tecrübeli ismin geçmişinde senarist kadrosunda olduğu önemli diziler mevcut: Buffy the Vampire Slayer, Angel, 24 ve Lost'u bunların en önemli olanları arasında sayabiliriz. Fury, Lost'un ilk sezonunun yapımcı  kadrosunda da yer almıştı.








Fringe yeni sezonda Eylül ayı gibi yeni bölümleri ile karşımızda olacak. Şu ana kadar yeni sezon başlama tarihi konusunda net bir açıklama yapılmadı.



Fringe 4.sezon onayını aldı!


True Blood 4.sezondan yeni posterler: 'Show Your True Colors'














True Blood'un yeni sezonunun başlangıç tarihi yaklaştıkça her geride bıraktığımız gün diziyle ilgili yeni tanıtım video ve kareleri gelmekte. Dün ilki yayınlanan 4.sezon posterinin ardından bugün üç farklı poster daha 'Show Your True Colors' sloganıyla dizinin fanlarına sunuldu.

Sizin renginiz hangisi? Kırmızı, beyaz ya da siyah? Posterler yine göz alıcı ve bilgisayarımızda wallpaper olarak kullanılabilecek güzellikte.

Kırmızı: Sookie (Anna Paquin), Eric (Alexander Skarsgard), Bill (Stephen Moyer) ve Alcide (Joe Manganiello)




















Siyah: Jason (Ryan Kwanten), Pam (Kristin Bauer) ve Jessica (Deborah Ann Woll)




















Beyaz: Lafayette (Nelsan Ellis), Tara (Rutina Wesley) ve Sam (Sam Trammell)



















 
True Blood 4.sezon ilk poster ve yeni fragman yayında!