12/16/2010

Fringe 3x10 'Firefly' promo, sneak peek ve bölüm konusu!







Geçtiğimiz hafta yayınlanan 'Marionette' bölümüyle üçüncü sezonunun dokuzuncu bölümünü de geride bırakan Fringe'nin bir sonraki bölümünün ismi 3x10 'Firefly' olacak. Dizilerin uzun araya girdiği şu dönemde Fringe'de de bir ara mevcut ve dizi 21 Ocak 2011'de ekranlara kaldığı yerden geri dönecek. Bu arada bu tarihten itibaren Fox'un aldığı kararla Fringe'nin yayın günü Cuma'ya taşınmış oluyor. Firefly ile ilgili yayınlanan promo, Walter ve Peter'in yer aldığı sneak peek ile Fox'un diziyi Cuma gününe almasıyla ilgili yayınladığı 'Cuma gecesinin ölü olduğunu düşünebilirsiniz ama biz onu yeniden canlandıracağız' sloganlı tanıtım videosunu yazımızın devamında bulabilirsiniz. Aranın ardından yayınlanacak olan yeni bölüm Firefly'ın kısaca konusu ise şöyle: Yapılan bir hata Gözcülerden birini Fringe Team'e ulaşıp hatanın düzeltilmesi için yardım etme yönünde harekete geçirir. Ayrıca Walter favori müzisyenlerinden biri olan (Christopher Lloyd) ile tanışır. Yeni bölümün oyuncu kadrosundaki sürpriz ise Walter'in favori müzisyenlerinden biri olarak karşımıza çıkacak olan unutulmaz 'Back to the Future' serisinin Dr.Emmett Brown'u 72 yaşındaki tecrübeli aktör Christopher Lloyd olacak.

Fringe Oficial Promo 3.10 "Firefly" 

The Observer: Her şeyi olması gereken yönde harekete geçirdim. Başladı..
Walter. "O'nun planı bu, istediği şey bu!" 

---- "İmkansız olanları hayal edin!" ----
Peter: "Bana ne olacak?"..

Fringe - Episode 3x10 - Firefly - Sneak Peak 

Walter: "Peter! Erken mi kalktın?"
Peter: "Hayır hala yukarıda yatağımda uyuyorum. Şu an bedenimden ayrı ruhumun görüntüsüyle konuşuyorsun."
Walter: "Bunu kafam iyi mi diye anlamak için söyledin."
Peter: "Ne yapıyorsun Walter?"
...Walter: "Kendimi daha zeki yapıyorum."
Peter: "Gerçekten!"
Walter: "William seneler önce beynimden o parçaları çıkardığında, anlama yeteneğimi azalttı. Şimdi dengime, denk olabilirim"
Peter: "Dengin!"
Walter: "Walternate. Ve onun gibi düşünebilirsem eğer,o cihazla ne yapmaya çalıştığını ve seni nasıl güvende tutabileceğimi anlayabilirim."
Peter: "Walter! Bununla uğraşabileceğine gerçekten emin misin?
Walter: "Kendi üzerimde yüzlerce deney yaptım."
 

FRINGE - Friday Night Re-Animation

You May Think Friday Night Is Dead, But We're Gonna Re-animate It!

Supernatural 6x12 'Like a Virgin' promo ve bölüm konusu!










Geçtiğimiz hafta yayınlanan ve Freddy Krueger karakteriyle özdeşleşen Robert Englund'un konuk oyuncu olarak yer aldığı  'Appointment in Samarra' bölümüyle altıncı sezonunu da yarılayan ekranların uzun soluklu dizisi 'Supernatural' diğer bir çok dizide olduğu gibi uzunca sayılacak bir araya giriyor. The CW'nin açıkladığı takvime göre dizi 28 Ocak 2011'de kaldığı yerden devam edecek. Bir sonraki bölümün ismi ise 6x12 'Like a Virgin' olacak. Bölümle ilgili kısa promoyu ve The CW'nin yayınladığı Supernatural'in de içinde yer aldığı kanal bünyesindeki dizilerden görüntüler içeren 'We Own The Night' isimli promoyu yazımızın devamında bulabilirsiniz. Bir çok soruya cevap arayacağımız yeni bölümün kısaca konusu şöyle: Küçük kasabada yerli bakireler büyük kanatlara sahip ejderha tarafından kaçırılır. Tehlike içindeki küçük hanımları kurtarmak ve gizemi çözmek ise Winchester kardeşlere kalır.. 

Supernatural 6x12 || 'Like A Virgin' - Promo
 

CW - We Own The Night Preview