8/15/2010

'Piranha 3D' yeni International TV Spot ve klip yayında! (Trailer,poster ve yeni kareler)




















Gösterim Tarihi: 20 Ağustos 2010
Tür: Gerilim, korku
Yönetmen: Alexandre Aja
Senaryo: Alexandre Aja, Josh Stolberg, Pete Goldfinger, Josh Stlberg
Yapımcı: Alexandre Aja, Mark Canton, Gregory Levasseur, Marc Toberoff
Görüntü Yönetmeni: Marisa Frantz
Stüdyo: Dimension Films
Oyuncu Kadrosu: Elisabeth Shue, Adam Scott, Ving Rhames, Dina Meyer, Richard Dreyfuss, Eli Roth, Christoper Lloyd, Jerry O'Connell, Steven R.McQueen, Jessica Szohr, Kelly Brook, Riley Steele
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0464154
Web Sitesi: http://www.piranha-3d.com/ 

Konusu: Volkanik bir patlama sonucunda milyonlarca piranha serbest kalır. 04 Temmuz kutlamalarında nüfusu 10′a katlanan şehrin Victoria gölünde artık milyonlarca piranha bulunmaktadır...

Yaz döneminde merakla beklenen yapımlarından birisi olan Piranha 3D'nin vizyona girmesine artık sayılı günler kaldı. 20 Ağustos'ta USA'de vizyonda olacak film bir hafta sonra 27'sinde ise ülkemizde sinemaseverlerle buluşacak. Filmle ilgili yayınlanan trailer ve TV Spotların ardından genişletilmiş yeni bir TV Spot daha geçtiğimiz günlerde yayınlandı:


An Extended International TV Spot for Piranha 3D

Richard Robinson ve John Sayles tarafından yazılan, yönetmenliğini Joe Dante’nin yaptığı 1978 yapımı Piranha adlı korku filminin yeni çevriminde yönetmenlik koltuğuna oturan Alexandre Aja'nın bu türdeki çalışmaları şimdiye kadar gayet başarılı.. Haute Tension, The Hills Have Eyes, P2, Mirrors.. Özellikle yeniden çevrim olarak The Hill Have Eyes'de fazlasıyla övgü alan bir isim olduğundan dolayı bu yeniden çevrim filminde de Aja ismini görmemiz filmden umduğumuzu alacağımız inancını yükseltiyor. Filmde mekanik piranhalar kullanılırken, diğer dikkat çekici nokta ise oyuncu kadrosunun içerisinde bulunan Elisabeth Shue, Jessica Szohr, Dina Meyer, Riley Steele ve Kelly Brook gibi bir çok güzelin varlığı.. 

Piranha 3D - Trailer


Ayrıca, şu sıralar özellikle Gossip Girl dizisindeki Vanessa Abrams karakteriyle gündemde olan Piranha 3D filmi oyuncularından Jessica Szohr, geçtiğimiz günlerde 'Regis & Kelly' programının konuğu oldu. Paylaşacağımız ilk videoda bu programdan görüntüler yer alırken 06:35'ten itibaren Kelly karakterini canlandıracak olan oyuncunun görüntülerinin yer aldığı filmden 30 saniyelik kısa bir klip mevcut. İkinci videoda ise Deputy Fallon karakterini canlandıran deneyimli aktör Ving Rhames'in katılmış olduğu Lopez Tonight programındaki filmle ilgili sohbetini bulabileceksiniz. Diğer videoda olduğu gibi bu videodada 05:45'den itibaren oyuncunun yer aldığı 30 saniyelik bir klip mevcut.

Jessica Szohr Interview On Live With Regis & Kelly
 

Lopez Tonight - Ving Rhames


Son olarak yeni yayınlanan Tayland Piranha 3D posteri, filmden birkaç yeni kare ile filmin güzel kadrosundan kareleri paylaşalım: (Eli Roth için çekimler oldukça zevkli geçmiş olsa gerek:))


























Piranha 3D güzellerinin set fotoğrafları için: IGN

'Piranha 3D'den 3 yeni klip ve yeni TV Spot!
'Piranha 3D' yeni poster! 'Sea, Sex, and Blood!'
'Piranha 3D' yeni poster ve kareler!  
Coming Soon: PIRANHA 3-D
.

Haven - Promo 1x07: 'Sketchy'













Syfy'nin Stephen King'in 'The Colorado Kid' romanından uyarlanan yaz dönemi dizilerinden Haven'in Cuma günü yayınlanan 'Fur' bölümünün ardından yeni bölümü 20 Ağustos Cuma günü yayınlanacak. 'Sketchy' isimli yeni bölümün promosunu yazımızın devamında bulabilirsiniz.  

Sketchy - Next Episode - Haven : Episode 107 

A man's body is bent, broken and crumpled leaving Audrey to untie the knots of a new mystery.

İlgili Başlıklar:
Haven 1x07: Sketchy - Sneak Peek
Haven 1x06: Fur - Sneak Peek
Haven - Promo 1x06: 'Fur'
Kaydol Kazan