9/11/2011

Stellan Skarsgård: ''True Blood için teklif aldım fakat..''











Stellan Skarsgård yaptığı açıklamada HBO'nun popüler dizisi True Blood'da yer alması için kendisine teklif yapıldığını açıkladı.

Son dönemde Thor isimli filmde karşımıza çıkan aktör, oğlu Alexander Skarsgård'ın Eric Northman rolüyle yer aldığı True Blood için kendisine yapılan teklifi bu süreçte çok meşgul olması ve zaman kısıtlılığı nedeniyle geri çevirmek zorunda kaldığını söyledi.

E! News' konuşan aktör ''Buna gerçekten zamanım yoktu, dizi projelerinde yer almaya zamanım kısıtlı'' derken oğlu Alexander'ın dizideki başarısını övdü ve '' Dizinin büyük başarı elde ettiğini görüyorum, Alex bu projedeki işini gerçekten harika yapıyor. Ona hiç bir tavsiyem olmayacak çünkü çocuklarım 16 yaşından itibaren hayatta kendi sorumluluklarını aldılar. Yaptığı her şey, elde ettiği başarılar tamamen kendi eseridir '' şeklinde konuştu.

Karayip Korsanları serisi, Thor, Angels & Damons, Goya's Ghosts gibi bir çok yapımda rol alan İsveçli tecrübeli aktör televizyon dünyasında ise Entourage'de Verner Vollstedt karakteriyle karşımıza çıkmıştı.

Stellan Skarsgård


Lady Gaga 'The Vampire Diaries'in hangi oyuncusuyla birlikte?










İtalyan kökenli ABD'li şarkıcı, söz yazarı ve müzisyen Lady Gaga'nın The Vampire Diaries'de Mason Lockwood karakterini canlandırmasıyla hatırlayabileceğimiz aktör Taylor Kinney ile beraber olduğu haberi basına yansıdı.

Çifte yakın kaynaklar Kinney ile popstar Lady Gaga ikilisinin Gaga'nın 'You and I' isimli parçasına Nebraska'da çektiği klibin ardından bir birlikteliğe adım attıklarını belirtiyor. Bu klipte Kinney çılgın bir bilim adamını canlandırıyordu.

People'ın haberine göre ise ikili Eylül'ün ilk haftası (05 Eylül) kutlanan Labour Day yani İşçi Bayramı tatilinde California, Mission Viejo'da beraber zaman geçirdiler.












GaGa ve Kinney ikilisi ya da ikili adına herhangi bir temsilci bu haberler konusunda şu ana kadar bir yorumda bulunmaktan kaçındı.

Lady Gaga bir süre önceye kadar hayatının aşkı olarak tanımladığı ve uzun süredir ilişki yaşadığı Luc Carl ile beraberdi. Gaga geçtiğimiz dönemde Carl için “Hayatımda hiç kimseyi onun kadar sevmedim. İlişkimiz beni gerçekten değiştirdi” şeklinde konuşmuştu.

Taylor Kinney, The Vampir Diaries'in ikinci sezonunda kadroya dahil olmuş ve Mason karakteriyle Tyler'in amcası olan bir  kurt adamı canlandırmıştı. Dizide yedi bölüm gözüken Kinney son dönemde Rizzoli & Isles, CSI: NY gibi yapımlarda da konuk oyuncu olarak gözükmüştü.

Lady Gaga - 'You and I' (Official video)


Mason Lockwood

True Blood 4.sezon finali 'And When I Die'den 2 yeni sneak peek yayında!









True Blood bu hafta 11 Eylül Pazar akşamı sezon finali bölümüyle HBO ekranlarında olacak. Yeni bölümün ismi ise 4.12 'And When I Die'.. Yazımızın devamında geçtiğimiz günlerde yayınlanan fragmanın ardından HBO tarafından yayınlanan iki adet yeni sneak peek videoyu bulabilirsiniz.

''Geçmiş asla peşini bırakmaz'':  True Blood'da 'Samhain' gecesi. Cadıların en kutsal günü.. Bon Temps'deki ölülerin ruhları Sookie'ye Marnie'nin yeni vücut bulmuş haliyle mücadelesinde bazı değerli müttefikler kazandıracak. Lafayette'nin son yaşadıkları Jesus ile olan ilişkisinde beraberinde tehlikeler getirecek. Terry, Merlotte’s'de beklenmedik bir ziyaretçiyle karşı karşıya kalacak..Yıkıcı ve sarsıcı sonuçlar.. Ve çok daha fazlası sezon finalinde karşımızda olacak.. (*Samhain Festivali, her yıl 31 Ekim'de kutlanılan Cadılar Bayramı'nın kökenini oluşturan bir Kelt festivalidir. Efsaneye göre, Samhain aslında bu festivallerin oluşumunu sağlayan bir çeşit şeytandır. Kelt'lere göre, 31 Ekim gecesi, yılda bir kere ölüler alemi ve canlılar arasındaki sınırları oluşturan perde incelmektedir; o gece, Samhain'in gecesidir.)


Yayınlanan kliplerde; Alcide ile Sookie'nin Merlotte's'deki konuşmasını ve Bon Temps'deki hüzünlü cenaze töreninden bir kesiti izliyoruz.


Ep. 48 Clip – Alcide Makes His Pitch



Ep. 48 Clip – Tommy Is Laid to Rest