4/01/2011

True Blood 4.sezon 26 Haziran'da başlıyor!









HBO, True Blood'un 4.sezon başlangıç tarihiyle ilgili resmi açıklamayı yaptı. Dizinin 4.sezonu 26 Haziran Pazar akşamı HBO ekranlarında başlayacak.

Daha önceden yapılan açıklamalarda dizinin daha erken bir tarihte başlaması bekleniyordu ancak umduğumuzdan bir kaç hafta daha beklememiz gerecek True Blood'u.

Yeni sezon 12 bölümden oluşuyor.















'Waiting Sucks: Bill' – True Blood 4.sezondan yeni bir klip!

'Locke & Key' dizisinden Locke ailesine ait ilk kare!



















Stephen King'in kendi gibi yazar olan oğlu Joe Hill'in yazdığı fantastik-korku türündeki çizgi roman serisi 'Locke & Key'in oyuncu kadrosu artık belirlendi diyebiliriz. Son yazımızda da kim, hangi karakteri oynayacak toplu bir şekilde belirtmiştik. (Locke & Key oyuncu kadrosu şekilleniyor!)

Dizinin oyuncu kadrosuyla ilgili ilk fotoğraf ise geçtiğimiz gün yayınlandı. Yukarıdaki karede Miranda Otto (Nina Locke) ve dizide çocuklarını oynayacak olan Sarah Bolger (Kinsey), Jesse McCartney (Tyler) ile Skylar Gaertner'i ilk kez beraberce görmek mümkün. Oyuncu ekibi gayet mutlu gözüküyor tabi şimdilik diyelim!

Locke & Key, kocasının acımasızca öldürülmesinin ardından çocukları Tyler, Kinsey ve Bode'yi yanına alan Nina Locke'nin hayatlarını yeniden kurabilmek adına Lovecraft, Massachusetts'deki eski aile evlerine dönmesini konu alıyor.Ancak malikane, gizemli ve sihirli kapılarından geçenleri başka dünyalara taşıyan ve ayrıca bu kişilere özel güçler de sağlayan sırlarla dolu bir malikane. Evin kapıları, içinden geçenleri dönüştürmekle kalmıyor; aynı zamanda kötülük konusunda sınır tanımayan bir yaratığa da ev sahipliği yapıyor.

Mark Romanek'in pilot bölüm yönetmenliğini yapacağı dizinin yapımcılığını Fringe, Hawaii Five-0 ve Star Trek gibi projelerde de beraber çalışan Alex Kurtman ile Roberto Orci üstleniyor. Uyarlamanın ana yazarlığı ise 'Terminator:The Sarah Conner Chronicles' dizisi ile Steven Spielberg'in 'War of the World' filminin senaristi olarak tanıdığımız Josh Friedman'a ait.

Dizinin sonbahar döneminde yayınlanmaya başlanması planmakta.

Vinessa Antoine 'Haven' kadrosuna katıldı!










İkinci sezonunun çekimlerine başlandığı şu günlerde Haven dizisinden yeni bir oyuncu haberi daha geldi. İkinci sezon için kadrosunu güçlendirmeye ve diziye yeni karakterler sokmaya devam eden diziye Syfy ve Entertainment (eOne) Television'dan yapılan açıklamaya göre Vinessa Antoine dahil oldu.

28 yaşındaki Kanadalı aktrist dizide 'Evi' karakterini canlandıracak. Evi oldukça zeki birisi ve aynı zamanda Duke (Eric Balfour) ile romantik bir geçmişi mevcut. Antoine'nin dizide kaç bölüm yer alacağı konusunda ise bir bilgi yok.

Vinessa Antoine daha önceden Being Erica dizisinde oynadığı Judith Winter karakteri ile hatırlanabilir. Ayrıca The Unit ve Soul Food dizilerinde kısa rollerle yer almıştı.

Hatırlanacağı üzere daha önceden Beverly Hills, 90210 dizilerinin yıldızlarından Jason Priestley'in diziye dört bölüm için katıldığı ve Chris Weekly karakterini canlandıracağı açıklanmıştı. Vinessa Antoine ise Haven kadrosuna katılan ikinci yeni oyuncu haberi oldu böylelikle.

Jason Priestley 'HAVEN'ın 2.sezon kadrosuna katıldı!

Haven ekibi 2.sezon çekimleri için toplandı!




















Temmuz ayında Syfy ekranlarına 2. sezonuyla gelecek olan Haven'in çekimleri bugün itibariyle Nova Scotia'da start veriyor. Geçtiğimiz gün ise Emily Rose ve Eric Balfour ikilisi twitter hesaplarından dizinin yıldız karakterleri Audrey Parker, Nathan Wuornos ve Duke Crocker üçlüsünü ikinci sezonun senaryosuna göz gezdirmek için ilk kez bir araya getiren bu fotoğrafı paylaştı. Çekimler gayet neşeli bir ortamda başlayacak gibi görünüyor, bakalım ikinci sezonda nelerle karşılaşacağız..

Çekimlerin yapıldığı Nova Scotia'dan ikilinin paylaşmış olduğu bir kaç fotoğrafı daha aktaralım:
















Haven 2.sezon Temmuz ayında Syfy ekranlarında başlıyor!

True Blood 4. sezondan fan yapımı poster: 'Something wicked'




















Yayınlanan bir kaç kamera arkası klibin ardından True Blood'un 4.sezonu için hazırlanan fan yapımı güzel bir poster:   'Something wicked'.

Poster bize bir bakıma şu soruyu soruyor: 'Geleceği tahmin edebilir misin?'. Posterde kanlı bir kristal kürenin üzerinde 'Something Wicked' yazısı yer almakta. Bakalım bu sezonun kötü karakter ya da karakterleri kimler olacak?

Dizinin yeni sezonunda Anna Paquin, Stephen Moyer, Sam Trammell, Ryan Kwanten, Rutina Wesley, Chris Bauer, Alexander Skarsgård, Chris Bauer, Nelsan Ellis ve Deborah Ann Woll gibi yıldızların dışında Daniel Buran, Dane DeHaan, Rebecca Wisocky, Janina Gavankar ("The Gates"), Alexandra Breckenridge ("Dirt," "Life Unexpected"), Vedette Lim ("As the World Turns"), Christina Moore, Neil Hopkins ("Lost") ve Chris Butler ("The Good Wife) gibi diziye bu sezon katılacak olan bir çok yeni isimle karşılaşacağımızı hatırlatalım.

'Waiting Sucks: Bill' – True Blood 4.sezondan yeni bir klip!