3/18/2011

Dexter 6.sezon çekimleri ne zaman başlayacak?










Dexter'in yıldızı Michael C.Hall geçtiğimiz günlerde Sarah Silverman ve Rainn Wilson ile beraber oynacakları ve 25 Mart'ta gösterime girecek olan yeni filmi  Peep World'un tanıtımı sırasında Dexter ile ilgili sorulan sorulara kısa da olsa cevap verdi. Bu arada 40 yaşındaki aktör türü komedi olan bu filmde Jack karakteri ile karşımızda olacak.

Dizinin altıncı sezonu için ne zaman kamera karşısına geçeceğinin sorulması üzerine Hall '' Mayıs ayına kadar değil fakat bu tarihten kısa bir süre sonra kesinlikle başlıyoruz'' yanıtını verirken Dexter setine dönüp yeniden çalışmak ve karaktere yeniden bürünme konusunda oldukça heyecanlı olduğunu sözlerine ekledi.

Geçen senenin sonlarında Aralık ayında bir sezon için daha onay alan dizinin çekimlerine önümüzdeki aylarda Los Angeles'da start verilmesi planlanıyor.
 
Dexter 6.sezon oyuncu kadrosu genişliyor! Brea Grant ve Billy Brown 'Dexter' kadrosuna katıldı!

'DEXTER The Game' PC'ler için hazır!














Showtime kanalından 6.sezon için onayı alan ve şu sıralar tatilde olan sevilen dizi Dexter için bilgisayar oyunu piyasada. Marc Ecko Entertainment geçtiğimiz günlerde 'Dexter The Game'in Windows PC'ler için indirilmeye hazır olduğunu açıkladı. Oyun, dizinin yıldız oyuncusu ve yapımcılarından Michael C. Hall tarafından seslendirme içerirken, senaryo ise yine dizi ekibinden senarist Tim Schlattmann'a ait.

Oyunun yaratıcılarının sözleri ise şöyle: '' Dexter The Game, bundan sonraki Dexter ürünlerimiz için bir adım. Fanlar bizi desteklemeye devam ederse her zaman yeni Dexter oyunları çıkarmak için hazırız''

Oyun hakkında daha fazla bilgi için resmi sitesi: http://games.comcast.net/
Click here to download.

Oyundan görüntüler için: Dexter The Game - PC Gameplay [HD] 

Being Human 2.sezon onayını aldı!









BBC'de yayınlanan Being Human dizisinin Syfy ekranlarındaki aynı isimli Amerikan versiyon uyarlaması olan Being Human ilk dokuz bölümdeki başarılı performansı sonrası kanaldan bugün yapılan açıklamayla ikinci sezon onayını aldı.

Syfy program yapım başkanı Mark Stern'in açıklaması şu şekilde: '' Being Human kış dönemindeki başarısını kanıtlamıştır. Dizinin showrunner ve senaristleri Jeremy Carver ve Anna Fricke ikilisi ile tüm yazar takımı, oyuncu kadrosu ve prodüksiyon ekibi orijinal Being Human'dan esinlenerek ilgi uyandıran ve mükemmel bir şov yarattılar. Aidan, Josh ve Sally'nin insan olma, insanca yaşama mücadelesini ikinci sezonda da izleyebilmek için daha fazla bekleyemedik''

Syfy'nin resmi facebook sayfasından da bir açıklama yapıldı. Duyuru şu şekilde: '' Sezonun bitmesine dört bölüm kala Being Human'ın yeni sezon onayını aldığını duyurmaktan gururluyuz. Diziyi izleyen ve destekleyen herkese çok teşekkür ediyoruz, siz olmadan yapamazdık!''

Hayalet, vampir ve kurt adam olan yirmili yaşlardaki üç ev arkadaşının aynı zamanda sırlarını dış dünyadan saklamaya çalışarak normal bir hayat yaşamaya çalışmalarını konu alan Being Human'da Smallville'den tanıdığımız Sam Witwer (Aidan) vampir, Meaghan Rath (Sally) hayalet ve Sam Huntington (Josh) kurtadam olarak karşımıza çıkan isimler. Dizide göze çarpan önemli isimlerinden birisi de Supernatural'in Lucifer'i olarak tanıdığımız Mark Pellegrino. Pellegrino dizide 300 yaşının üzerinde olan güçlü bir vampir James Bishop karakterini canlandırmakta. Günlük hayatında Boston Polis departmanında görev yapan Bishop böylece vampirlerin karıştığı olayları örtbas edebilmektedir.

Being Human yayın hayatına başladğı ilk bölümünde Syfy için oldukça iyi reyting oranları yakalamıştı. Yayınlandığı saatte (9.00PM) toplam 2 milyon izleyici tarafından takip edilen (1.6 HH reyting ve 1.961 milyon izleyici) ilk bölüm Syfy'nin kış dönemi dizileri arasında 2005'den bu yana en çok izlenen bölümü olmuştu. 18-49 yaş aralığında 1.005 milyon izleyici çeken dizide bu rakamların % 58'ini de bayan izleyicilerin oluşturması yine kanal adına oldukça önemli bir başarı idi.

Being Human'ın yayınlandığı son bölüme kadar olan genel ortalamalarına bakacak olursak; dizi 17 Ocak'ta ekranlara geldiği ilk günden bu yana 1.8 milyon ortalama izleyici tarafından takip edilerek kanalın son altı yıldaki kış dönemi dizileri kategorisinde en iyi rakamlarını tutturmuş durumda. Bunun yanında ilk bölümlerdeki toplam izleyicilerin 53%'ünü kadınların oluşturması kanalın bu alandaki en iyi ortalamasını oluşturmuş durumda. İlk dokuz haftaın toplamında ise dizinin tekrar yayınları dahil olmak üzere farklı kanallardan toplam 19.1 milyon izleyici diziyi takip etmiş.